Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata98796

taki dostałam dziś pierscionek na zareczyny

Polecane posty

Gość agata98796
po prostu chciałam znac opinie innych na temat wyglądu pierscionka

Gość kasienka1339
Alez z Ciebie idiotka. Po co sie chwalisz jak i tak nikt cie tu nie zna......

nie lubię białego złota, gdyby był z żółtego złota i miał mniejszy biały kamień to tak :) ale każdy ma inny gust :)

Na Allegro pewni wpisałaś: "Dostałam pierścionek zaręczynowy" i wyskoczyła ta aukcja...

moja droga kazdy ma inny gust.Jak był by z brylancikiem to bardzo by mi sie podobał.Zreszta cena mi nie odpowiada.Ja dostalam od pierwszego nazeczonego taki za 250 zł....sama wybierałam.Nie chciałam naciagac go na koszty.Dla mnie liczylo sie to,że bylismy szleńczo zakochani.A pierscionek to miał byc taki dodatek symbolicznie. Dzisiaj kuzwa żałuje ze nie wziełam drogiego.Bo jak ten sprzedłam to dostałam tylko 80 zł:D:D:D:D:D A tak....nie pomyślałam.Ale kto by pomyslał ze sie rozstaniemy.Tacy zakochani bylismy!!!!!!!!!!. Wiec cenowo ok.Może za tysiaka upchniesz;-)

Gość agata98796
przeciez to jest zdjecie w powiekszeniu i kamien w rzeczywistosci jest sporo mniejszy a osoba która mnie wyzywa od idiotek niech sie puknie w czoło , nikt ci nie karze czytac tego tematu i skoro ci nie odpowiada to sie nie udzielaj i troche kultury

Gość JestemNaTak
Piękny, śliczny kolor. Uwielbiam szafiry :)

Gość kasienka1339
Ja sie swoim pierscionkiem nie chwale :D a ty swoj najlepiej zanies do muzeum albo do sejfu bo Ci sie jeszcze poniszczy a za taka forse hahahhahahaha nie wirerze ze sa na swiecie takie prymitywy... :/

Gość agata98796
i nie pisze tego zeby sie pochwalic tylko chce znac zdanie innych osób poniewaz moja mama jak go zobaczyła to ze tak powiem "zdębiała " nie podobał jej się bo nie z żółtego złota i że taki skromny wizualnie , bo w rzeczywistości jest malutki bardzo

Gość agata98796
kasienka 1339 ogarnij się dziewczyno nikt cie nie zmusza do czytania i komentowania tego topicu a treść twoich wypowiedzi nie świadczy bynajmniej o kulturze osobistej , nabierz troche ogłady

Gość kasienka1339
ide stad bo nie blyszczysz inteligencja... :D

Gość kasienka1339
Pancerna kołdora Latwa jestes :)