Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoceniesobiegladkieciala

jak powiedzieć dziewczynie o depilacji

Polecane posty

Mam stresujący problem ze swoją dziewczyną. Otóż nie wiem jak delikatnie zasugerować jej depilację miejsc intymnych bez urażenia jej. Problem jest na tyle poważny, że nawet gdy ma na sobie majtki to w tych okolicach widać MNÓSTWO drobnego owłosienia (z daleka to wygląda jakby była ubrudzona na czarno). Jest to widok naprawdę nie smaczny i obleśny, chciałem zabrać ją na plażę ale za cholerę teraz tego nie zrobię. Hehe, nawet seksu się odechciewa :) Ogólnie dziewczyna jest zadbana i bardzo ładna, ale jednak w tamtym miejscu się zapuściła... ;x

moze nie wygolony na łyso, ale bynajmniej wystrzyżony hehe. Po prostu mnie owłosienie irytuje i dla własnej wygody nie pozwalam swoim łoniakom się rozrastać ;)

Gość może_szczęśliwa
Mi to u mojego partnera nie przeszkadza, a nawet nie chcialabym żeby się golił. Ale jak już bym chciała to bym mu powiedziała co lubię... Może nie: weź się ogarnij, jak Ty wyglądasz!, ale raczej: wiesz można by sprobować to zmienić.. Wolałbym raczej jakbyś była ogolona, co nie znaczy że tak jest źle, bo przecież jesteś śliczna zawsze:) dowiedz się też dlaczego tego nie robi. Może się boi? Może to ją boli?