Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujesiejakpasztet

Mojemu chłopakowi nie zależy

Polecane posty

Gość czujesiejakpasztet

Hej. od prawie 4 miesięcy spotykam się z moim starym kumplem, no i na początku było super a że znam go długo i zawsze mi się podobał, pomyślałam całkiem szybko: czemu by nie przenieść tego na wyższy poziom. No i okazało się, że z seksu nici: facet dość otwarcie mi się przyznał, że nie może, bo ma stulejkę od jakiegoś i musi pójść do lekarza. Z tym, że od 4 miesięcy się do niego nie wybrał, nawet nie zapisał. Pytałam o to już wiele razy, rozmawiałam i nic. Któregoś dnia napisał mi smsa, że w czwartek albo piątek idzie do lekarza. W piątek o to zapytałam, to nawrzeszczał na mnie, że chyba widzę że ma dużo pracy i że nie ma czasu.. Miało być za tydzień, potem po weekendzie majowym, potem jak "załatwi z kolejkami w nfzcie"... jakikolwiek kontakt fizyczny, np całowanie muszę prawie zawsze inicjować ja, ale jak już zaczniemy to mam wrażenie że bardzo na mnie leci. Co ja mam o tym wszystkim myśleć i co zrobić..? Jestem już strasznie sfrustrowana..

Gość kisielowo
daj spokoj, nie dzwon, nie pytaj. jesli mu zalezy to pojdzie. chlop jakos nie potrafi zadbac. mialam kiedys podobna sytuacje, lecz w momencie gdy zapytalam "kiedy" opowiedzial mi o problemie a tydzien po juz bylo po wizycie. nie ciagnij na sznurku niedoroslego co nie potrafi pojsc do lekarza

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbb
przynajmniej jest szczery... bez seksu mozna zyc.. ile macie lat ?

Gość słoneczko :)
powinien to załatwić "od reki "ale widocznie się krępuje i wstydzi . To tłumaczy takze jego zachowanie ,że nie inicjuje żadnych zbliżeń boi sie że sytuacja pujdzie za daleko i nie da rady bo nie moze . Postaw wszystko na jedna karte jak ci zależy umów go sama na wizyte i podaj mu termin to powinno go zmobilizować .

Gość czujesiejakpasztet
ja mam prawie 22, on 23 skończone. dziś znów się widzieliśmy, nawet mnie nie pocałował przez całe spotkanie.

Gość RobinHuud
Czy wyobrażasz sobie takie życie przez całe życie, bez tej czułości, dotyku, pieszczot, bliskości, całusów?

Gość czujesiejakpasztet
nie, nie wyobrażam sobie tego i z każdym dniem mam coraz bardziej dość. coraz to nowe wymówki i argumenty znajduje..