Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaacanaaafoorummm

czy probowałyscie utrafic chłopca lub dziewczynke

Polecane posty

Gość pytajaacanaaafoorummm

starajac sie o dziecko? Z jakim skutkiem? :)

Gość probowalam i sie udalo ale
nadal uwazam, ze chyba mielismy wiecei szczescia niz rozumu i tak naprawde chyba nie wierze w te "matematyczne trafienia" :) Pierwszego mamy synka ("zrobiony" dzien owulacji), corcia natomiast trafiona w 3-4 dni przed owulacja.

Gość probowalam i sie udalo ale
I dodam tylko, ze trafialismy tak na oko, bo mialam regularne miesiaczki. Nigdy nie mierzylam temperatury, ani sluzu itd., ale mialam regularne miesiaczki, stad celowama na tyle, na ile wiedzialam jak sytuacja wyglada z @ :)

Gość tak i nam się udało
pierwszy syn w owulację i potem dwie córki przed owulacją

Ja teraz ma zamiar celowac na chlopca ale bedzie ciezko bo mam nieregularne @, ale i tak najwazniejsze zeby szyb ko sie udalo i dzieciatko bylo zdrowe ale ja wierze w wyliczanki bo z corka mi sie sprawdzilo choc wtedy bylo nam obojetne.

Gość de-monika
Ja chciałabym spróbować na dziewczynkę :) Chłopca już mam. Kupiłam sobie tester płodności na ślinę. Będziemy się kochać tylko na początku dni płodnych :) Może się uda :) Ale i tak nie ważne jaka płeć ważne żeby było zdrowe.

my chcielismy dziewczynke i sie udalo.cykle mam regularne owulacja zawsze na 14 dzien ,plus do tego testy owulacyjne.nie wierze w zadne tabelki i chinskie kalendarze wg nich powinnien byc chlopiec

Gość aiemaga
trafić nie probowaliśmy, ale jak się zorientowałam ,że to ciąża to wiedziałam że chłopak - USG tylko potwierdziło - zapłodnienie w sama owulację - pewnie trwa u mnie trochę dłużej to się udał synek :)