Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w szokuuuuuuuuuuuu

Co myślicie o tym facecie ? napisał do mnie i nie wiem co dalej...

Polecane posty

http://www.voila.pl/392/2audx/?1 http://www.voila.pl/393/33cbs/?1 A to jest to co napisał o sobie ,troche długie CZAS NA ZMIANY.... i czas chyba zlikwidować profil Boże naucz mnie cierpliwości wobec Boga... Wobec Tego, który tak często wydaje sie bardzo odległy, taki niezrozumiały, tak często obojętny, lub przychodzacy zawsze za późno. Kiedy tak przy okazji ostanich urodzin, dotkneła mnie ta ogromna siła przmemijania, wyobraziłem sobie chronologicznie siebie kiedyś tam. Wchodze do pokoju, na prosektoryjnym stole leży czarny worek, otwieram go. W nim widze swoje ciało, zmęczone latami trudów, ciagłych walk, tylko z kim i o co? Patrze i zastanawiam sie czy to jeszcze Ja? czy już nie ja? Ja czy nie ja??? Leży takie bezbronne, czekajace na rozpad. Brak w nim świadomości. Wiec to juz nie osobowe Ja? Co sie ze mną stało? Gdzie jestem o ile w ogóle jestem? Jak uniknać nieuchronnego? Jak walczyć z życiem, wiedzac jaki będzie jego final? Jak trudno wierzyć w życie wieczne, mając tylko ludzkie zmysłowe możliwości poznania???? Jaki wybrać sens, by kiedyś godnie umrzec???? Co w nim jest ważne? Miłość, a co to jest miłość??? Trzymiesieczny zwiazek z facetem pełen emocji, kończący sie w momencie wygrywającego egocentryzmu jednego z partnerów ?? Zupełnie jak w Uczcie-Platona, interlokutor Pauzaniasz wskazuje ze pewni ludzie bardziej kochają ciało niż umysł, i gdy ono przewiędnie to i milość pryska...Czy dziś nie jest podobnie? W dialogu Fajdros pokazuje sie to inaczej, mianowicei tak, że jeśli zaczynamy od seksu, poznamy ciało, szybko nas to znudzi i nie mamy potrzeby poznawać przymioty ducha:). Uczmy sie filozofii, w niej jest kwintesencja odpwiedzi na ludzkie pytania egystencjalne. Kogo szukam? związek Wykształcenie wyższe Zainteresowania i rozrywka czytanie, filmy, internet, kino, książki (literatura), motoryzacja, podróże, sztuka Muzyka blues, gospel, inna, jazz, klasyczna, rock Sport rowery

??

Gość reeaksksks
Widocznie baardzo mu zalezy na milosci :) i ciezko jest ja znalezc;/

Gość 02122110112
nie chce mi sie tego czytac, moze ktos w skrocie napisac? ;)

Gość retrytuy
mądrze pisze ale to pierwsze zdjecie mi sie nie podoba, taki rozkraczony jakis

Gość wqdqwdqwdwqddd
nie zbyt mi sie podoba ..

Gość wierze i to bardzo
życie go dręczy bo chce się zakochać a nie ma w kim... dość przystojny:) musiał mieć natchnienie,żeby takie mądrości wypisać albo... sama nie wiem. Nie wiem na czym polegają te portale randkowe ale wydaje mi się,że miała byś z nim o czym rozmawiać-więc może warto?!

pewnie trobi to na zasadzie kopiuj wklej i wszytskim to wwysyła wiec żadne to natchnienie. świr i tyle