Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kijanka ;p

Lampka nocna dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
My mamy od nich lampkę nocną z klipsem. Bardzo się przydaje zwłaszcza przy małym dziecku

Gość gość
właśnie kupiłam dziecku nad łóżko activejeta, jest przypięta do półki nad tym łóżkiem. Lampka świetnie się sprawdza, ma jasne światło, ramię można wyginać w różne strony.

Gość RenataBegier
Sprawdź lampki od producenta POLUX. Na pewno znajdziesz je w internetowym sklepie MLAMP.PL w promocyjnej cenie. Do wyboru są zwierzątka w różnych kształtach. Dla swojej córki wybrałam niebieskiego królika w okularach i jest zachwycona! :)

Gość gość
Ja zaopatrywałam się w lampę do pokoju dziecięcego u w OBI Jest w czym wybierać, a lampy activejet są ładne i solidne. Cenowo też byłam mile zaskoczona. Do sypialni też postanowiłam zamówić u nich.

Gość gość
to ja proponuję też zajrzeć do OBI i spojrzeć na oferowane przez nich lampki activejet - bardzo fajne ledowe lampki, super nowoczesne, a przy tym bardzo dobrze oświetlają i chronią oczy

Gość gość
fakt, w tym sklepie to można znaleźć rożnego rodzaju lampy! jest bardzo dobrze wyposażony!

Gość gość
Jeśli chodzi o lampki do pokoju dziecięcego to też bardzo długo szukałam czegoś dla mojej córeczki i znalazłam w OBI taką tęczowa activejeta z kolorową podstawą.

Gość gość
Świetne ledowe lampki są w OBI. Kupiliśmy dziecku i do pracowni activejet. Światełko neutralne i nastrojowe ledowe oczywiście.

Gość gość
ja mam lampę z efektem 3 d activejet i takie oświetlenie jest bardzo energooszczędne, a dodatkowo dobrze dobrany profil może być nawet fajną ozdobą

Gość gość
Moja bratanica dostała ode mnie takązwykłą lampkę od fiorentino na urodziny.A później razem ją dekorowałyśmy naklejkami i była super zabawa.

Gość gość
Biurko dziecka musi być dobrze oświetlone, znalazłam fajną lampkę led ActiveJet , bardzo dobrze oświetla biurko i ma bardzo fajny nowoczesny design, dzieciom się podoba bo zmieniają się kolory podstawy