Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjdhjanaaih

ciaza po cc

Polecane posty

Gość jjdhjanaaih

Witam. Bardzo prosze o pomoc.. 9 miesiecy temu rodzilam przez cc, wczoraj robilam test i okazało sie ze jestem w ciazy! (jakis 4 tydz.) Chacialam zapytac jakie jest ryzyko nie donoszenia ciazy po takim czasie.. i jakie komplikacje moga wystapic w drugiej ciazy i czy poród moze byc naturalny (pierwsze dziecko urodzilo sie z duza waga). błagam prosze o pomoc.

Gość No to może...
Spokojnie. Ja rodziłam przez CC i pytałam lekarza kiedy mogę znów być w ciąży, powiedział ze najlepiej rok po CC, ale jak się wcześniej zdarzy to nic się nie stanie tylko będzie musiał mnie częściej kontrolować, żeby blizna się nie rozeszła. Raczej małe szanse że urodzisz naturalnie, ja bym nawet nie ryzykowała bo po co, ale znam przypadki że dziewczyny rodziły SN z krótszą przerwą po CC.

Gość jjdhjanaaih
Masz fajnego lekarza:) mój mnie pewnie tak schrzani ze wolałabym tam nie isc..:/

Gość No to może...
To idź do innego :D mój to nie jest jakiś wyjątek, ale fakt że jest fajny :P

Gość mamamam27
myśle że z ciążą będzie ok - napewno gorzej bedzie z upilnowaniem 2jki dzieci ale dasz radę -odchowasz pierwsze miesiące a potem bedzie już lepiej - a co do porodu to u mojego lekarza tylko drugie cc ale różni sie zdarzają