Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca dla ambitnych

praca dla ambitnych

Polecane posty

Gość numer 1 na świecie
oj śmieszny on jest a zarazem beznadziejny heh system duplikacji i nie tylko każdy mlm jest inny trafiłeś jakiś oszustów i się za znawce podajesz wszech wiedzącego człowieku jesteś śmieszny i tyle tyle ile zarabiam moja sprawa ty pewnie na bezrobociu i aby oczerniać ludzi pracy potrafisz aż tak boli

Gość Jak widzę
Boli ? Co boli ?, kogo boli ? Człowieku !, przecież ty bredzisz jak w agonii ? Nie widzisz tego ? Jesteś po prostu najzwyklejszą ofiarą indoktrynacji piramid MLM. Nie masz cienia pojęcia o czym piszesz !. Jak widzisz zapamiętane fragmenty prania mózgu na nie wiele się zdają :D ŻENADA !!!!! Ot co :D

Gość numer 1 na świecie
ty masz problem z mózgiem bardzo poważny i masz jakiś kompleks i tyle idź swoją drogą i nie wpier się innym

Gość A bodaj by was wrona osrała
Ty numer 1, pamiętaj ! Dać się oszukać ? Nie wstyd. Ale oszukiwać dalej ??? HAŃBA !!! Ale....ty jesteś na to zbyt głupi :D

Gość numer 1 na świecie
sory ja na buty mówię pantofle i bez takich , widać brak kultury i tyle i nie dziwie się ze takie bzdury piszecie wiem swoje jak typ nie ma racji i tyle nie zna się ma jakieś informacje z przed nie wiem ilu lat nie jestem ani głupi ani oszukany wiem swoje i nie dam oczerniać , i mówić źle o firmie prawda jest jedna herbalife jest będzie zawsze nr 1 na rynku bez względu na takich ludzi jak wy za mali jesteście by to objąć rozumem tak naprawdę za wszelką cenę próbujecie negować ale na marne wasze wysiłki