Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem nieszczęsliwa bo odkochałam sie w byłym i co teraz?

Polecane posty

mam jego dane i juz sprawdzilam na wikipedii że ktoś taki tam nie gra albo coś zle zrozumiałam albo mnie wkręcal :O

Gość gotuję u Pani Czkawki
Ty tak serio piszesz? :O koleś z czata "grający dla panathinaiokosu" :o:o

ale co ma byc nie serio, roznych na tych czatach poznawałam, jednego z reprezentacji brazylii (sympatyczny ale brzydki niestety :( ) nie widzę w tym nic niezwykłego

to tam jest wiecej klubow? :classic_cool: w Polsce tylko Legia i Polonia:) fajnie by było miec chloapak Greka :)po jakim czasie mozna z nim isc do lozka? :)

a jakie ma znaczenie czy Grek czy Hindus, Wloch, Amerykanin czy jakis inny? Grek nie bedzie mial niebieskich oczu :D

wiesz, na czacie mogę być nawet Barrackiem Obamą

czy nie zdarza sie niebieskooki Grek? co za róznica? a taka,że Hindus to wiadomo co i wiadomo jak :classic_cool: chodzenie z Turkiem/Pakistanczykiem/Hindusem/Arabem to degradacja społeczna no chyba, że to arab z tego kraju gdzie wszyscy śpią na kasie :classic_cool:

Wlc- pisałam o tym ale moj wpis przepadł - mam nadzieję,że Barack okazałby mi więcej popędu niż Ty :classic_cool: jeszcze wyznam,że śpiąca jestem:(

popędu :D przecież niedawno pisałaś, że nie będziesz uprawiała seksu przez 5 lat! :classic_cool:

jakże by mi sie trafił niebieskooki Grek jak mnie nawet Polak niebieskooki nie trafi? :( :O oczywiscie oczy ma ciemne...wlosy tez...prawie jak Turek ale to jednak nie Turek:) nie bede uprawiać seksu 5 lat?! toż to dożywocie :(

Czkawko, przeczytałam maila i bardzo mi się podobają oba pomysły :) teraz muszę wyjść z domu, ale wieczorem odpiszę (po 20-stej) i podeślę parę ciekawych linków :)

ok to porobimy cos wieczorem, mozna bedzie tez zarezerwowac jeden nick i uzywac go wspolnie :D powstanie wiecej postów :D bedzie wiekszy syf :classic_cool: ja ide w takim razie spac :):D miłych i udanych wyjść oraz innych rozrywek wszystkim:* :)

Gość wajzer
znajdziesz jeszcze miłłosć, z pewnością. nie ma co sie obawiać. a na razie powinnaś się trochę zabawić, wyjść, np na koncert. jeśli chcesz, weź udział w konkursie w którym możesz wygrać bilety na queen: - http://queen-wroclaw.blog...cert-queen.html - http://queen-wroclaw.blog...z-queen_11.html i http://queen.ckm.pl/ koncert jest 7 lipca nawet, jeśli ci się nie poszczęści, to zabawa z pewnością będzie świetna. a jeśli chciałabyś pójść, to możesz bilety zamówić tutaj: - http://goo.gl/HJSA5

Gość pani Czkawka,
dobra, to już zamknęłam jedno oko, zgadnij które :P

ale nie zamykasz tego oka na kolejne 5 lat? :classic_cool:

Gość pani Czkawka,
postanowiłam mieć oko zamknięte selektywnie :) na niektóre widoki będę otwierać, na niektóre nie :classic_cool:

a na mnie spojrzysz łaskawym..okiem? :classic_cool:

Gość pani Czkawka,
przecież wciąż spoglądam, a Ty nic :(

przecież wiesz :P przyszła mi jeszcze jedna myśl do głowy, chciałbym Ci spojrzeć głęboko w oczy :D :classic_cool:

Gość pani Czkawka,
świntuszek :P :classic_cool: spłonęłam ognistym rumieńcem :D