Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

incube

Przyjaciółka mojego faceta

Polecane posty

Mój facet przyjaźni się z dziewczyną, z którą się kiedyś przespał po pijaku (zanim się w ogóle poznaliśmy). Twierdzi, że żałuje i ona mu się nie podoba (faktycznie nie jest zbyt urodziwa, ale ciało ma ładne), ale przecież nie powie mi "wiesz co, było za*ebiście". Ufam mu, jej niekoniecznie. Dziwnie mi z tym ogólnie mimo, że ją w sumie nawet lubię. Jak wy byście na to zareagowały? Stłumić swoje niepokoje czy może jednak coś z tym zrobić?

Gość obawiajaca sie otylosciii
to zależy jak często się spotykają czy nalega by byli sami podczas spotkania itd

spotykają się raz-dwa razy w tygodniu. ja u niego pomieszkuję w czasie w weekendów (teraz na czas wakacji się mam wprowadzić), wtedy czasem przychodzi na jakieś piwo czy coś i siedzimy we trójkę. jak mnie nie ma, to są sami

Gość zozozizi
To zależy czy spotyka się z nim w majtkach, czy bez majtek. ;-)

dość często jak na koleżeństwo niektórzy z własną dziewczyną spotykają się 2-3 razy w tyg

Gość gfhgjhk
we mnie by taki koles wzbudzal obrzydzenie, malo to wartosciowych facetow, ze mussiz byc z takim obrzydliwym dziw.karzem co pieprzyl sie z jakąś szmata po pijaku?

Gość gfhgjhk
czyli co, keidys znowu jak sie upije i bedzie na imprezie to przerucha jakas dupodajkę? a potem bedzie sie tlumaczyl, ze byl pijany :D jakby naprawde byl pijany to by nawet nie trafil :D zycze ci powodzenia w takim związku....

Gość zjzjzjzz
wyruchał ją raz, wyrucha i drugi

Gość inna sprawa
Ale jak z nią spał to chyba nie miał dziewczyny, a to zmienia postać rzeczy moim zdaniem,

ale on jest b. porządnym facetem, to się mu zdarzyło raz i oboje byli wolni. nigdy nikogo nie zdradził. no i ogólnie poza tym jest cudowny i nosi mnie na rękach, więc proszę mi go nie wyzywać...

Gość gfhgjhk
ruchacz ktory po pijaku przeruchal chętną szmatę jest porządny? hahaha dobre

najważniejsze abyś nie robiła awantur z zazdrości, bo to niszczy związek poczekaj, spróbuj się z nią zakumplować zobaczysz jak sprawa się rozwinie

Gość seximajster
przespał sie z nia po pijaku ale on jest bardzo pożadnym facetem :-D szał chuja :-D nie ma poządnych facetów

Gość inna sprawa
Moim zdaniem póki co nie masz się czym martwić, każdy ma jakąś przeszłość. Ale czujność nie zaszkodzi.

Gość ddddddjkr
Następnym razem jak przyjdziesz i ona będzie to kategorycznie zażądaj od niej pokazania piczy do kontroli czy była ruchana

jestem pewna, że on się z nią nie prześpi znowu, może jestem naiwna, ale ufam i tyle. zaufanie jest podstawą związku. więc nie skazujcie tak wszystkich i nie wyzywajcie od dziwkarzy tylko dlatego, że raz popełnili błąd. po prostu sytuacja mnie drażni i tyle, ale nie dlatego że boję się zdrady

Gość seximajster
jak była lepsza od ciebie to musisz zdac sobie sprawę ,ze gdy ciebie rucha mysli o niej

dlaczego miałaby być lepsza? zresztą myśli drugiej osoby kontrolować się nie da, więc na co nie mam wpływu to nie będę się tym przejmować, bo to głupie

no oczywiście, że mogę się kiedyś przejechać, ale przecież nie będę go kontrolować na każdym kroku i zabraniać kontaktów z każdą dziewczyną, bo jaki to ma sens. jak będzie chciał, to zdradzi, nieważne z kim...

Gość seximajster
i właśnie o to chodzi ,nie przejmowac się bo i tak facet ci się nie przyzna ,masz tylko przejebane z tego tytułu ,ze wiesz która laske ruchał,bo cie to bedzie pewnie zawsze meczyć,nawet jak na chwile zapomnisz to jak ja zobaczysz wszystko wróci