Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawiajaca sie otylosciii

ratunku, jak się wreszcie zaakceptować??

Polecane posty

nie umiem zaakceptować samej siebie tzn z charakteru, umysłu jestem zadowolona ... poza tym, że nie umiem zaakceptować swojego wyglądu mam świadomośc, że nie jestem pasztetem ale cały czas WYDAJE MI SIĘ że jestem za gruba mimo świadomości, że nie jestem wiem, to chore jak się tego pozbyć? mam wyrzuty sumienia z powodu każdego cukierka, każdej kanapki itd.. mój mąż powtarza, że jestem chuda jak patyk, ja mu nie wierze, bo jak patyk to na pewno nie, ale wiem, że nie jestem gruba, a jednak... stres gdy wchodzę na wagę, beznadziejne uczucie gdy patrze w lustro... do tego nie umiem się ubrać, kiedyś szło mi to lepiej ostatnio wzięłam trochę kasy i pojechałam na zakupy ale nic nie wybrałam... jedne beznadziejne rybaczki.. jade na zakupy z wyobrażeniem co kupię, a w sklepie i tak nie wybieram nic, albo jakieś starobabskie ciuchy jestem załamana, jak się zaakceptować i wreszcie przestać żałować sobie jedzenia? kiedyś jadłam co chciałam i nie myslałam nawet o kcal teraz każdy kawałek mięsa, lyżeczka cukru do herbaty powoduje wyrzuty sumienia :(

:(

Gość Michalekk_pe
ja to jak moja dziewczyna mówi że jest gruba a nie jest, strasznie się wkurzam.

mojego męża też już chyba to denerwuje tzn ja mu nie mówię - jestem gruba ale nie za wiele jem i on się denerwuje itd :(

Gość depillatorek
Udane zakupy na pewno poprawiłyby nastrój. Nie masz jakiejś koleżanki? Ja nie umiem wybierać sama ubrań. Potrzebny mi ktoś kto pokręci nosem albo powie od razu "bierz, jest super". Inaczej się nie zdecyduje.