Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka9993

pomocy!!!

Polecane posty

Witam , chciałabym poruszyć pewny temat będę wdzięczna za wasze rady.. mianowicie chodzi o to ,że okres powinnam dostać dzisiaj czyli 20 czerwca ostatnia miesiączka była 23 maja , zazwyczaj dostaje okres co 28 /25 , lecz tym razem nie dostałam , dwa tygodnie temu byłam bardzo chora i zażywałam antybiotyki czy one mogą mieć wpływ na opóźnienie ? współżyje z chłopakiem , wszedł we mnie parę razy w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie doszedł , wiec było czysto... zrobiłam test wyszedł negatywny , więc co jest że nie mam okresu ? ile najwięcej może sie spóźnić ?

Gość Perw w przelocie XV
"ile najwięcej może sie spóźnić ?" Dwa tygodnie.

Gość To ja napiszę
wszedł we mnie parę razy w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie doszedł , wiec było czysto.. Jak ja " uwielbiam " takie teksty :D

Jak go wyjął z mojej szparki to spuścił mi sie do buzi i polknelam sperme. Więc w szparce nie mam jego plemników.

co za beznadziejny portal , nie dość że nie otrzymałam żadnych porad w dodatku ktoś odpowiada za mnie z mojego konta... komentarz powyzej nie był napisany przeze mnie..

Gość To ja napiszę
[zgłoś do usunięcia] asiulka9993 co za beznadziejny portal , nie dość że nie otrzymałam żadnych porad w dodatku ktoś odpowiada za mnie z mojego konta... komentarz powyzej nie był napisany przeze mnie.. Nie wiesz jak to się robi ? :D :D

Gość Tabletka4563
Koleżanko , a wiesz cym jest preejakulat? To taki płyn który większość mężczyzn wydziela przed wytryskiem a ten zawiera wystarczającą liczbę plemników do zapłodnienia. Okres może się spóźnić najwyżej 2 tygodnie, ale u Ciebie jest duże prawdopodobieństwo ciąży.

Gość katarynka21
przeciez dopiero dzis masz dostac okres wiec czemu panikujesz:) test zrobiony w dniu spodziewanej iesiaczki daje juz miarodajny wynik, okres moze sie spozniac z wielu przyczyn.

faktycznie moze nie potrzebnie panikuje , ale nigdy nie dostawałam powyżej 28 dni, żadnych objawów ani nic , a zawsze miałam bardzo mocne bole przed okresem a teraz NIC.

Gość katarynka21
ja zawsze mialam okresy jak w zegarku a teraz od 2 miesiecy mam zawirowania hormonalne i okres raz co 20 dni a raz co 38, kobiecy organizm to nie maszyna. Moim zdaniem powinnas byc spokojna i cierpliwie czekać, bo stresem opóżniasz okres:)