Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Seks jest przereklamowany?

Polecane posty

Gość Marek25

Kto tak uważa? Z moją partnerką mamy bardzo dobry seks. Jest fajnie i przyjemnie. Ale tylko to. Nie wiem dlaczego niektórzy płacą ogromne pieniądze za seks albo nawet posuwają się do gwałtu itp. Seks mogę porównać do ulubionego ciasta. Fajnie i przyjemnie jest je skosztować ale nie jest dla mnie najważniejsze w życiu i nikogo bym nie skrzywdził aby je dostać. Co lepsze, podzieliłbym się nim z ukochaną osobą.

Gość symfonia turinga
Zgadzam się w 100%

Gość Marek25
up!

Gość manna z nieba
ładnie napisane uważam że to prawidłowe podejście

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli - seks orlany jest duzo przyjemniejszy dla kobiet

Gość tymbark od lata
Wszędzie tylko seks, seks i seks. Żadnych głębszych refleksji.

Gość Sailor Rolias
to co wolałbyś stracić, jajca czy kubki smakowe?

Gość tymbark od lata
Jeśli nie masz dla kogo mieć tych "jajek" to po co one. Kubki smakowe są dla mojej przyjemności smakowania życia.

Gość dcqwec3w
Ostatnio mojego faceta spytałam : co wolisz: orgazm, czy pyszną pizzę? Powiedział : pyszną pizzę. To samo pytanie zapytałam kilku znajomym i wszyscy odpowiedzieli to samo.

Ostatnio mojego faceta spytałam : co wolisz: orgazm, czy pyszną pizzę? Nic dziwnego. Orgazm u faceta jest duzo slabszy, mniej przyjemny niz dla kobiety. Kobiety mysla ze orgazm u faceta jest czyms tak przyjemnym, fajnym jak dla nich. Nic bardziej mylnego

Gość dcqwec3w
Ja tez bym wybrała pyszną pizzę niż orgazm :)

Gość annnonimowwoo
miałem znajomego, który miał duże powodzenie ale olewał randki (z pewnym seksem0 bo wołał sobie... pograc w grę :) zgadzam się, że są fajniejsze rzeczy

Ja tez bym wybrała pyszną pizzę niż orgazm No jesli piszesz to jako kobieta, to znaczy ze musisz popracowac na swoim orgazmem hee

Gość rolmops
dziś seks jest tak dostępny, że nie ma już żadnej wartości

Gość Zuzanna Amelia & 20
Nie ma to jak sie prawiki na temat seksu i orgazmu kobiet zaczynaja wypowiadac.

Nie ma to jak sie prawiki na temat seksu i orgazmu kobiet zaczynaja wypowiadac. Nie trzeba byc ptakiem by sie znac na ptakach

Gość Zuzanna Amelia & 20
Masz racje - ale - jak sam stwierdziles - trzeba sie przynajmniej na tym znac.

Gość 322332
Prawik gadający na termat seksu i orgazmu kobiet jest tak samo wiarygodny jak ksiądz pouczający jak wychowywac dzieci

Gość rewerstikom
I już kobiety obrażają prawików. Czemu pałacie taką nienawiścią do drugiego człowieka?

Gość do autora kretyna
gadaj sobie zdrów, ty masz seks więc nie masz co narzekać, ale ci co go nie doświadczają są sfrustrowani, może zamiast gadać takie pierdoły sam wstąpisz do zakonu i poczujesz jak to jest nie mieć seksu

Gość muszkaaaa owocówkaaa
Ja jako kobieta powiem, że dla mnie świetny seks to 85% udanego związku. Jestem w związku 12 lat. Z mężem uprawiany seks codziennie. KOCHAM seks. Nie zamieniłabym orgazmu na żadne ciasto. Co prawda nie zgwałciłabym ani nie zapłaciłabym za seks. Ale gdybym nie miała codziennie mężczyzny między udami pewnie masturbowałabym się jak szalona dzień w dzień. :P

Gość jjbjkjkjlbbnl
Znajdziesz kiedyś kobietę z którą będzie prawdziwy seks i dowiesz się dlaczego niektórzy płacą za to dużo kasy. może po prostu masz mało testosteronu i seks cię tak nei kręci. ale prawda jest taka że seks to ogromna siła która od lat kieruję ludźmi. pozatym nei sądze żebyś naprawdę kochał swoją partnerkę skoro seks z nią jest dla ciebie przereklamowany.

Ja jako kobieta powiem, że dla mnie świetny seks to 85% udanego związku. duzo to mowi o tobie, bynajmniej nie za dobrze

Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość germanistka86
Zgadzam się autorze. Niby wszystko się kręci wokół seksu, a tak naprawdę to nie jest on w życiu aż tak ważny.

Gość tykająca bomba
Ja bym powiedział, że miłość jest przereklamowana. Mam mieszkanie, pracę, potrafię sam wszystko w domu zrobić brak mi tylko kogoś bliskiego i co nie ma w pobliżu żadnej wartościowej kobiety na której mógłbym się skupić. Jak nie znajdę żadnej kobiety do ok 30-35 roku życia skończę regularnie korzystając z pani do towarzystwa tylko dlatego, że brakuje mi odrobiny czułości ze strony kobiety.

wcale nie jest przereklamowany, ale trzeba się dopasować. Owszem, tez nie uwazam, zeby byla to najwieksza wartosc w zyciu, ale jest to przyjemnosc a jezeli mam zostac przy kulinarnych porownaniach...dobry seks jest jak pyszne ciasto, na które masz ochotę bardzo często, kiepski seks to zakalec i dlatego niektorzy mogą myslec,ze jest przereklamowany. Doświadczyłam i dobrego i kiepskiego seksu.

Trudno o dobry seks, jesli wiekszosc koboiet mysli ze jakosc seks zalezy tylko od faceta a same tylko leza w lozku jak klody

bubblegumbitch krotko i na temat. Co oznacza dla Ciebie dobry seks?