Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odkrywam nogi dzisss

golicie nogi czy depilujecie?

Polecane posty

bo ja depiluje, i niby jest ok bo wloski wolniej odrastaja i sa rzadsze ale po depilacji nie dosc ze jakis czas musze zakrywac bo czerwone kropy sa to jak odrastaja to nie moge sie ich od razu pozbyc bo nie chwyci ich depilator i troche musze pochodzic z nimi zeby sie dalo wydepilowac i chyba czesciej musze chodzic z zakrytymi mysle czy nie wrocic do golenia, a wy jakie macie opinie?

Gość MarkosWi
Ja nie golę, ani nie depiluję! A depilujesz sobie sama, czy ktoś Tobie pomaga?

Gość Blondi,
Najlepiej przestań depilować. No chyba, że od golenia już Ci zaczęły rosnąć czarne grube włosiska. Ja nie golę w ogóle, nigdy nie goliłam, bo mam mało jasnych włosków na nogach, a jak nogi opalę to już ich w ogóle nie widać. I problemu nie mam z żadnymi kropami, zacięciami itp.

Gość RemixOC
Blondi - a często opalasz nogi, by ich widać nie było? :)

Depiluję i to rzadko bo wolno mi odrastają.Po depilacji smaruję oliwką i po sprawie.Nie wróciłabym do golenia bo włoski szybciej rosły, były twarde i miałam podrażnienia.

ja sama depiluje, depilatorem tez mam jasne, ale na pewno nie sa niewidoczne, a na pewno nie na sloncu w sumie jak golilam to tez nie bylo tragicznie, nie byly takie twarde i klujace ani ciemne ale fakt ze szybciej odrastaly

Gość Blondi,
RemixOC często, jak tylko wyjdzie słońce i się robi cieplej to od razu wskakuję w spódnicę i sukienki, także praktycznie zawsze mam opalone nogi gdy je się pokazuje :)

Gość Onaaanananannnaa
Golę maszynką elektryczną 2 razy w tyg. od wielu lat . Szybko i bezboleśnie , nigdy nie odrastały mi grubsze i ciemniejsze włosy ,to mit . Włosy to genetyka , zawsze odrosna takie same .

Gość depillatorek
Depilator, po maszynce mam czerwone kropy.

Gość RemixOC
Blondi eh, nie zrozumiałaś żartu :( ;)

Maszynka, depilator nie przejdzie ze względu właśnie na te krosty

Gość depillatorek
umano, a mi po depilatorze szybko znikają właśnie, bo po maszynce jak co drugi dzień musiałam używać, to miałam je non stop :( I co z gładkich nóg jak nie można ich pokazywać?

dokładnie...co z gładkich nóg, jak nie można ich pokazywać... Depilatorek - może kiedyś zainwestuję w lepszy depilator, bo to pewnie też ma znaczenie. Po jednorazówkach - krosty, po elektrycznej jest ok.

Gość bbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa
Są specjalne balsamy do smarowania po depilacji i wtefy nie widać czerwonych kropek

bbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaa - żeby to się tak zawsze chciało :p ale masz rację, przynajmniej złagodzić tym można

Gość depillatorek
Ja mam depilator z dodatkową nakładką golącą, ale efekt muszę przyznać, że nie jest taki sam jak po maszynce, chyba, że robię to bardzi dokładnie, ale to mi więcej zajmuje niż normalna depilacja :o

Gość czczsc
jase czy ciemne wloski nasloncu zawsze widac!!!! i wyglada to badrzo chujowo

Tak naprawdę trudno znaleźć coś idealnego...ale trzeba, przy ciemnych włosach niedokładne golenie nie przejdzie...

Gość depillatorek
Oj wrastają, ale regularny peeling pomaga.

Dbanie o siebie kosztuje :) a takie wrastające to ani zdrowe ani estetyczne...tyle, że spokój na kilka tygodni, a nie na kilka dni...

Gość 5564654654645
Ja używam wosku :) Polecam