Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina8729765

duze prawdopodobienstwo???????

Polecane posty

Gość Nina8729765

Mam pytanie otoz 7 dni bralam duphaston an wywolanie @ badz podtrzymanie ciazy ,dzien przed wystapienie skapego krwawienia wspolzylam z mezem bez zabezpieczenia ,krwawienie-plamienie trwalo 5 dni,gdzie zwykle @ trwa 7 dni w kazdym razie 6 dnia o dziwo mialam bolesna owulacje ,myslicie ze zaszłam w ciąże ??? czy plemniki potrafia przezyc 6 dni przy braniu dodatkowo duphastonu???

Gość Nina8729765
nie zrozumialas co napisalam przeczytaj jeszcze raz

Gość a co my wrózkiiii
do jasnej cholery czy co albo lekarze???:O:O

Gość Nina8729765
ja nie pytam czy zaszlam w ciaze ,pytam czy jest duze prawdopodbienstwo wredna kobieto

Gość laskaaaaaaaaa
chyba logiczne jak wspolzyjesz bez zabezpieczenia szanse sa zawsze to chyba zrozymiale!!!!!!

Gość laskaaaaaaaaa
a czy zaszłas czy nie tego tu ci nikt nie powie

odpowiedzialam ci na pytanie ze nie jak mozesz miec owulacje 6dni po @?a branie dufastonu nie przyczynia sie do zywotnosci plemnikow....nie gniewaj sie ale jak mozna myslec czy jest sie w ciazy wspolzyjac dzien przed@?niedorzeczne

Gość Nina8729765
mozna kiedy owuacja wystepuje dzien po krwawienieu(poronieniu) Ty sie nie gniewaj myslalam ze madrzejsze kobitki tu siedza

Gość laskaaaaaaaaa
jak sie zadaje glupie pytania to sa glupie odpowiedzi inteligenta kobieto :O haha i jak jestes taka madra to sama sobie odpowiedz na to zalosne pytanie

Gość srutututumajtkizdrutu2222222
rzygać się cjce jak sie czyta takie skakanie do gardeł. jedna mądrzejsza od drugiej. wszystkie jestescie jeb***** ;/

Gość Nina8729765
typowe te wasze obrazanie ,w pytanie chodzilo mi glownie o zywotnosc plemnikow czyli jak dlugo i w czy sa wstanie przezyc podczas krwawienia ,szkoda ze zadna z was nie umie czytac ze zrozumieniem:)

dobrze ze ty jestes taka oczytana,zrob bete hcg jesli uwazasz ze mialas ta owulacje dzien po @ a nie zawracaj glowy

Gość rece opadajaaaa
w pytanie chodzilo mi glownie o zywotnosc plemnikow czyli jak dlugo i w czy sa wstanie przezyc podczas krwawienia ,szkoda ze zadna z was nie umie czytac ze zrozumieniem no ale skad kobieto my mamy to wiedziec ? zadna odpowiedza widze ze ci nie pasuje idz do lekarza i zapytaj jak masz watpliwosci moze przezyja plemniki a moze nie proste i ot co cala filozofia

Gość kaMKA 55
najlepiej zrobic test z krwi bedziesz miala pewnosc..szansa zawsze jest, a krotki i skapy okres moze byc spowodowanym przyjmowaniem lekow

Gość Nina8729765
to nie byl okres tylko krwawienie-plamienie ,po poronieniu samoistnym ,dlatego tez owulacja wystapila w ostatni dzien to byl 35 dc ,gdzie ja okres mam co 26 dni wiec owulacja sie przesunela ,w pytaniu chodzilo mi tylko i wylacznie o zywotnosc plemnikow ,nie wiem kiedy pojde na badanie b hcg bo nie wiem kiedy spodziewac sie @