Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secondhand

Czy on się mnie wstydzi ? PROBLEM

Polecane posty

Gość secondhand

Nie jestem z moim chłopakiem dość długo bo pół roku, ale znaliśmy się wcześniej już ponad rok. Problem z nim mam taki, że on nie chce mnie nigdzie zabierać. Nadodatek zna wszystkich moich znajomych..a ja jego żadnych. Nawet za specjalnie mnie nie przedstawia, jeśli kogoś przypadkiem spotkamy , zawsze to ktos sie pierwszy przedstawi. Wkurzam się, jak on wychodzi gdzieś ze znajomymi wieczorem, mnei nawet nie zaproponuje zebym poszła z nim. WIdujemy się codziennie, ale ze mną zawsze czas spędza do wczesnego weczora, a później wyjdzie ze znajomymi. Nie jestem o neigo zazdrosna, bo ufam mu w kwestii dziewczyn, ale tez bym czasem chciała z nim wyjść. Pytałam się go kiedyś czy się mnie wstydzi,ale wiadomo że odpowiedział NIE. Nie zabraniam mu widywac się ze znajomymi, ale chciała bym żeby mi czasem zadał pytanie typu "Idę ze znajomymi wieczorem, może byś się wybrała ze mną?". Jestem z regóły osobą zamkniętą, i nie potrafie mu tak wprost powiedzieć, że chce z nim iść. Strasznię męczy mnie ta cała sytuacja.

Gość / kokaina/
a ma powody żeby się wstydzić?

Gość po Osi Czasu
On nie traktuje Cie poważnie,niestety.

Gość dla mnie oczywiste
albo się wstydzi albo ma inną o której nie wiesz i dlatego nie zabiera Cię do znajomych bo wyszłoby szydło z worka skoro on zadążył poznać twoich znajomych i nie widzi problemu by iść gdzieś z Tobą by spotkać Twoich zanjomych natomiast unika przedstawiania Ciebie coś jest na rzeczy wbrew pozorom pół roku znajomości to dosyć długo, na tyle długo że nie ma powodu mieć tajemnic i się ukrywać być może wstydzi się swoich znajomych lub tego co mogłabyś się o nim od nich dowiedzieć

Gość Juz27latkaaaa
Nie znamy Cie autorko, nawet nie widzimy dlatego trudno nam powiedzieć czy może się Ciebie wstydzieć. Jednak jest mozliwe ,ze sie Ciebie wstydzi bo np. jestes podwórkową d.dajką albo z innych powodów choćby takich,że nie potrafisz sie zachować w towarzzystkie - jednakże to tylko przypuszczenia bo Cie nie znamy.