Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MorningDetox

doceniona za pozno...

Polecane posty

Gość MorningDetox

przez cale liceum i studia bylam zawsze 'dobra kumpela' bylam przy kosci, zakompleksiona zaslanialam sie workowatymi ciuchami, wyszlam za maz za mojego dobrego przyjaciela, w ktorym ja zawsze sie kochalam a on mialam wrazenie ze ozenil sie ze mna bo dobrze radzilam sobie w zyciu i mam majetnych rodzicow urodzilam dwojke dzieci, kochane przecudowne maluchy skonczylam 30 lat znalazlam bardzo dobra prace, mam wysokie wyksztalcenie i tam zaczelam byc doceniana przez pracodawcow i facetow na wyzszych stanowiskach ale ... za swoja prace, zorganizowanie, i nagle sie odmienilo cos we mnie zaczelam chodzic na silownie i przeszlam na diete zaczelam dbac o siebie, paznokcie, solarium raz na dw atygodnie, zapuscilam wlosy, schudlam 30kg, wygladam na prawde dobrze i nagle mnostwo facetow zaczlo sie mna interesowac i tych wyzej ustawionych tez.. a ja czuje ze odzylam czuje sie piekna elegancka, zadbana i wyksztalcona kobieta ale nawet nie mam juz jak sie zabawic ;) jestem mezatka z dwojka dzieci przegralam swoja mlodosc tak sie czuje kocham dzieci ale zaluje ze nie wzielam sie za siebie wczesniej, ze nie mialam wsparcia i motywacji zaluje ze tak mlodo wyszlam za maz...

Gość thtjkyuk
przyznaj sie, masz ochote na skok w bok?

Gość MorningDetox
przyznaje sie co oczywiscie czyni ze mnie zla kobiete

no dobra. bedzie skok w bok i co dalej? pozniej trzeba bedzie spojrzec temu koledze z pracy w twarz albo facetowi ze wspolpracujacej firmy moga byc plotki moze byc brak szacunku do siebie, bo jakis koles Cie tylko wykorzysta maz nie zaczal Cie bardziej adorowac? nie kochasz go? chyba szkoda niszczyc rodzine tylko po to, zeby połechtać ego? wiem jak to jest, gdy piękniejesz chcesz szukać potwierdzenia, że i faceci to zauważają kobiety myślą, że pójście do łóżka oznacza, że jesteśmy atrakcyjne dla tego który nas do niego zaciąga i tak jest. ale atrakcyjnych kobiet jest wiele, zreszta nie jednemu staje kutas na widok każdej po dłuższym poście.....

Gość MorningDetox
cukierek:) racja ;) no wlasnie maz.. tak adoruje, zmienil sie nie do poznania nagle chce byc najlepszym kochankiem na swiecie i kochac sie codziennie po pare razy, czyta kamasutre, kupuje seksowna bielizne a czemu wczesniej tak nie bylo?? no tak bylam 30kg wieksza... hmmm, nie mowilam ze skocze w bok tylko ze mysle o tym, mysle sobie jakby to bylo byc z innym mezczyzna :) a co by bylo po tem? nie wiem w pracy mialam pare okazji do romansu i nie przekraczam linii on zawsze bylam uczona ' nie bierz dupy z wlasnej grupy' za bardzo lubie swoja prace :D ten facet jest spoza pracy

powiem CI z doswiadczenia - zazwyczaj nie warto ;) zakazany owoc zawsze kręci, ale rzadko jest lepszy niz ten z wlasnego ogrodka :P pamietaj, ze maz idealnie zna Twoje cialo i potrzeby wykorzystaj to i zyj pelnia zycia skoro sie zaczal starac ;) pewnie widzi zagrozenie i stad to zachowanie! i bardzo dobrze

Gość MorningDetox
cukierek :) z doswiadczenia? ;) problem jest w tym, ze mnie moj maz juz nie podnieca stara sie bardzo ale.. . nie ma iskier,w ogole :( znam siebie i wiem ze do niczego nie dojdzie to byl moj wybor, wyjscie za maz w mlodym wieku i zalozenie rodziny myslalam ze nic lepszego mnie juz nie spotka a teraz - masz cialo cos chcialo ale zaluje mysle ze tamten facet tez ma kryzys i dlatego nas tak ciagnie