Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2407

CZy to moze być ciąża?

Polecane posty

Witam wszytkich,chciałabym zapytać bardziej doświadczone kobiety o pewna sprawe- otóż staramy sie z mężem o dziecko, przedwczoraj miałam owu no i oczywiście kochaliśmy sie z mężem a dzisiaj zauważyłam że śluz mam lekko zabarwiony na czerwono,nie mocno,nie jest to też krwawienie lecz po prostu śluz nią zabarwiony-mam nadzieje że dobrze to wytłumaczyłam,więc zastanawiam sie czy to moze oznaczać ciąże.moze któras z kobiet tez tak miała jeste strasznie nie cierpliwa i juz nie moge sie doczekać tego az bede w ciazy.Pozdrawiam :-)

Gość taaa napewno po 1 dniu
od owulacjo to sa objawy ciazy:O:O rownie dobrze jakies zadrapanie w srodku czy cos czasem sie tak zdarza

Gość lopae
pewnie plemniki cie pogryzły :classic_cool:

nie wierzę w to co czytam-pytasz czy od przedwczoraj zaszłaś w ciążę?dziewczyno ile ty masz lat?

Gość zaczarowany olowek10000
dokladnie ile ty masz lat? :o

ale ja nie pytam czy zaszłam w ciąże!!Nauczcie sie czytać!!Po prostu pytam czy któraś z kobiet tez tak miała,czytam ze śluz zabarwiony na czerwono moze oznaczać ze jajeczko sie zagnieżdziło -nie wiem jak to dok po polsku wytlumaczyc,czytalam w niemieckim czasopismie. A pozatymoceniacie mnie ze jestem jakas glupia,bo mowie ze mialam przed wczoraj owu ale przecieznie nie da sie tego w 100% wyliczyć i dni płodne zaczynaja sie jeszcze wczesniej a wiec jest prawdopodobieństwo zajscia w ciaze wczesniej ..... Jejku wy chyba wszystkie jestescie jakies sfrustrowane i nie zadowolone z zycia bo strasznie duzo zlych emocji jest w waszych wypowiedziach...

przed wczoraj owu ale przecieznie nie da sie tego w 100% wyliczyć i dni płodne zaczynaja sie jeszcze wczesniej a wiec jest prawdopodobieństwo zajscia w ciaze wczesniej .....ŻE CO?Z CZEGO TY CZERPIESZ TAKĄ WIEDZĘ?

Gość niedlapsakielbasa
zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki ,co tu mozemy pomoc..nic..moze to byc implantacja zarodka albo i nie....my nie wrozki...