Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakzwyklle

czy przyjowanie skrzypo wity w podwójnej dawce nie skrzywdzi mnie?

Polecane posty

Gość jakzwyklle

dodam, że szalenie mi włosy wypadają, preparaty do nacierania głowy nie działają, czarna rzepa tez nie 😭

Gość diamentowakolia
podwójna dawka i tak nic nie da organizam przyjmuje tyle ile potrzebuje reszte wydali...kup tabletki Silica, olejek z wiesiołka też podobno bardzo dobry...ja brałam tabletki Ha+Pantoten drogie bo 50 zł za opakowanie ale pomogło

Gość jakzwyklle
olejek z wiesiołka biorę od jakiś trzech lat, z przerwami na bolesne miesiączki [w tym to akurat pomaga, mniej boli przed ], preparaty vichy to jeden wielki kit i kupa kasy w błoto, w głowę

Gość diamentowakolia
vichy nie próbowałam...miałąm preparat lyciosan i jeszcze jeden do wcierania ale jakoś poprawy nie zauważyłam może zbyt krótko używałam...spróbuj Ha-Pantoten mi naprawdę pomógł może tobie też...

Gość jakzwyklle
dziękuję, poszukam jutro w aptekach

Gość to jest bez sensu
bo tak jak ktos wyżej napisał, organizm tego i tak nie przyswoi. a i szczerze na dłuższą mete polecam pić napar z suszu pokrzywy i skrzypu niż te sztuczne badziewiaste tabletki z pseudoskrzypem w składzie. jest to dluga sprawa i trzeba pic systematycznie, ale działa a dodatkowo oczyszcza organizm.