Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos mi tu smierdzi...

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Moj maz jezdzi w delegacje, jeszcze do niedawna dalabym sobie reke uciac, a nawwet glowe, ze jest mi wierny jak moherowy beret Bogu. Ale od niedawna mam pewne watpliwosci... zaczelo sie od wykasowanych polaczen w telefonie I zawsze pustej skrzynki sms. gdy zapytalam dlaczego wszystko wykasowal to powiedzial, ze gdy telefon mu sie rozladowal to wszystko automatycznie sie wykasowalo. Na poczatku uwierzylam, ale ostatnio w domu rozladowal muu sie telefon, wiec postanowilam sprawdzic... Okazalo sie, ze po wlaczeniu wszystkie dane byly na swoim miejscu. druga sprawa- ostatnio chcialam wejsc na jego facebooka I co mnie zdziwilo niepoprawne haslo! Jak to mozliwe? Nie wiem. myslicie, ze powinnam go podejrzewac o cos? Czy to zwykly zbieg okolicznosci? Moze sobie wmawiam?

Gość kasia magda
oj to pachnie zdradą na 100%

Dodam, ze w jego poprzednim malzenstwie, jak sie zwiazek walil to spotykal sie z innymi, ale rozwod byl juz w drodze, tyle, ze jeszcze mieszkal ze swoja ex malzonka. Teraz miedzy nami jest raczej dobrze, sa jakies drobne zgrzyty, ale to nic nadzwyczajnego, normalne klotnie malzenskie.

zapytaj go, albo powiedz, że wiesz, bo ktoś go widział z inną i zobacz jak zareaguje. Jak zacznie wrzeszczeć- zdradza. A nuż sie przyzna

Gość ccfffsss
u mnie tez sie sypie dopiero sie zorientowalam zmienione haslo na facebooku tajemnice jak cos pytam to co mnie to obchodzi.. nie sypia ze mna bo nie ma ochoty.:/ mamy dziecko nie wiem co mam robic jestem bezsilna.. boli jak cholera

Acha I jeszcze jak dzwoni do niego jakis nieznajomy nr, albo zastrzezony to tez nie odbiera twierdzac, ze to pewnie z banku z jakas oferta, albo inni nakrecacze. Kasia magda a skad ta pewnosc? Jak jest w doumu na weekendy to nigdzie nie wychodzi, jedynie na trening I na zakupy, z kolegami tez sie nie spotyka.

Gość pola0987
Kochanek mojej koleżanki, tak na basen wychodzi w weekendy tj do jej wyrka.... Twój na trening...

Gość shuma
wygląda na zdradę :(

Pytalam go w prost oto czy ma kochanke to powiedzial: tak, az dwie I urwal temat. Na wykasowane polaczenia podal wymowke tak jak wyzej, a na haslo w facebooku stwierdzil, ze jemu tez sie tak czasem robi... dzieci na szczescie nie mamy. wczesniej opowiadal mi, ze jego kierownicy I kilku roboli jezdzi na dziwki do burdelu (on sie zarzekal, ze sie tym brzydzi). Mowil tez, ze malolaci z ich ekipy chodza na dyskoteki I sobie przyprowadzaja panienki. A moze on tez tam kogos poznal? wczesniej bral ze soba tylko ubrania robocze I cos do chodzenia po domu, a ostatnio chcial, zebym spakowala mu jakies ciuchy wyjsciowe, ze niby do sklepu po jedzenie, bo tak glupio w roboczych...

Gość ccfffsss
mamusia ale jak to zrobic ja go kocham mam wszystkie wpasniale chwile razem przed oczami.. kurwa czemu ja czemu nie moge byc szczesliwa.. boli mnie strasznie.. nie jem nie spie mysle o nim ciagle.. nie mam ochoty na nic.. chciala bym sie z niego wyleczyc ale jak

Gość shuma
hasło sie samo nie zmienia ! udawaj że mu wierzysz na razie i postaraj się uśpić jego czujność na razie

Ale on sobie na ten trening kupil specjalne akcesoria z reszta przynosi po nim strasznie upocone ciuchy, wiec raczej nie moglby byc u kochanki...

Gość Niedowartościowana
Zdradza Cię - wszystko na to wskazuje...

Gość ccfffsss
moj w sumie raczej mnie nie zdradza ale napewno mysli o tym.. nie zdradza bo jest ciagle w domu ale i tak nasze zycie juz leglo.. nie gadamy ze soba nie spimy itd.. jak pytam co dalej bedzie to kaze mi zadecydowac czyli jemu nie zalezy..

Gość Niedowartościowana
Nawet nie wiesz ile lasek można poznać na siłowni. I to naprawdę LASEK.

Gość pola0987
Ale wiesz co... ja kiedyś zdradzałam swojego chłopaka i jak mi sprawdził tel i nie było w nim wiad to powiedziałam mu, to samo co Twój mąż Tobie... że się bawiłam się tel i wszystko przez przypadek wykasowałam...

No ja niby mu wierze, z reszta sama nie wiem. Te moje podejrzenia sa jak narazie glupie, bo moze faktycznie jest tak jak on mowi, nie zlapalam go za reke, nikt mi nic nie doniosl. Teraz pytanie jak sie dowiedziec jaka jest prawda, jesli ta kochanka istnieje, tyle ze 600 km od mojej miejscowosci?

A to, ze powtarza mi, ze jestem jego najwiekszym szczesciem, ze strasznie mnie kocha, ze ciezko mu tam beze mnie, ze jestem jego idealem itd, to co? Takie klepanie na prawo I lewo, zebym niczego nie podejrzewala? teraz to mnie nastraszylyscie, nigdy sie pewnie nie dowiem jaka jest prawda.

Moj maz trenuje indywidualnie, jest tylko on I trener. Chociaz z drugiej strony jak mu powiedzialam, zeby mnie wzial ze soba, to stwierdzil, ze ten trener nie trenuje dziewczyn.. Nie, wmawiam sobie, to sie wszystko kupy nie trzyma. Ale z drugiej strony kobieta ma zawsze intuicje jesli o te sprawy chodzi...

Gość Niedowartościowana
Posłuchaj, nie wmawiaj sobie, że Twoje podejrzenia są "głupie" bo są jak najbardziej sensowne. Nie udawaj, że nie widzisz problemu. Mój facet też miał wykasowane wszystkie połączenia, smsy, nie pozwalał mi dotykać swojego telefonu, zablokował mnie też na portalu społecznościowym. Zawsze miał jakieś wytłumaczenie. Potem wyszło, że kręcił z inną.

Gość jslgls
jesli zmienił haslo na fb, to wez przy nim popros aby wpisal Ci haslo i poszperaj tam, jesli nie ma nic do ukrycia to sie zgodzi, powiedz ze czujesz ze cos jest nei tak.. itd.

Gość Niedowartościowana
jslgls - masz rację, niech zaloguje się przy Tobie. Jeśli nie będzie chciał to wszystko będzie jasne.

Problem w tym, ze od poniedzialku do piatku go nie ma, a w weekend zabrania wlaczac komputer tlumaczac, ze chce spedzic czas ze mna, a nie przed komputerem. Ja go nie tlumacze, ale moze to smieszne, ze mam takie podejrzenia, no sama juz nie wiem.jego telefon moge dotykac, sam mi daje, zebym sobie przejzala I go o nic nie podejrzewala, czasem wydaje sie byc bardzo wiarygodny. Moze przez ta samotnosc snuje takie podejrzenia?

Gość jslgls
skoro go nie ma od pon do pt , to normalne ze kochanka do niego w weekend nie pisze, telefon ma czysty, wiec... daje Ci go przegladac

Gość Niedowartościowana
Faceci to nie takie ciepłe kluchy jak kobiety, czekające z utęsknieniem na swoich mężczyzn. Jeśli zdarzyło się coś, co wywołało w Tobie wątpliwości (a jak widać tak się stało) to lepiej miej oczy szeroko otwarte.

Gość a może to kryptogej i ma
romans z tym swoim trenerem?

No tak by sie zgadzalo, ze kochanke ma tam na miejscu, ale nie odtraca mnie od siebie, nie zachowuje sie jakby nie mial na mnie ochotty, caly czas mnie przytula, caluje, mowi ze jestem piekna itd. czy facet ktory zdradza tak sie zachowuje? Chyba nie...

Gość Niedowartościowana
A możesz nam zdradzić po ile macie lat z mężem?

Gość shuma
niestety wlasnie zdradzający facet często wykazuję wielką czułość i troskę żonie / partnerce żeby nie wzbudzać podjerzeń lub żeby zamaskować własne poczucie winy