Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos mi tu smierdzi...

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość shuma
ja też byłam długo zdradzana i wyglądało to tak samo, tel pusty, wiecznie na milczeniu i zawsze w kieszeni.... kochanka nawet jak jest w telefonie to jest wpisana jako "Andrzej" lub "Mechanik" albo wybiera jej nr z pamięci i nie ma zapisanego.

Gość dgsrty
to niekoniecznie musi oznaczać o jego niewinności. sama się kiedyś o tym przekonałam... niby wszystko pięknie, ładnie. mieszkaliśmy ze sobą 2 lat, jednego dnia jak to ja cię nie kocham itd. niecały tydzień później oświadcza, że się wyprowadza, bo to już nie to samo. dopiero po 2 miesiącach się dowiedziałam, że przyczyną wyprowadzki była inna dziewczyna i przez jakieś 3 ostatnie naszego związku najzwyczajniej ściemniał i nie potrafił się do tego przyznać...

Gość shuma
no własnie niestety zwykle tak to wygląda.... dowiadujesz sie ostatnia, albo od życzliwych znajomych :( :(

Gość dgsrty
dokładnie tak...

Gość shuma
bądź czujna ale udawaj, że nic się nie domyślasz - jak będziesz udawać naiwniaka prędzej się odsłoni

Ja mam 27, on 34. Ja to bym jeszcze sobie jakos poradzila, bo nie mam za soba ciezkiej przeszlosci, a on ma juz dziecko, druga zone, wiec watpie, zeby chcialo mu sie tak ryzykowac, tym bardziej, ze do najmlodszych juz nie nalezy. Z reszta zawsze powtarzal, ze nigdy nikogo nie zdradzil, ze gdybym mu zbrzydla to najpierw by ze mna skonczyl I dopiero poszedl do innej.

Ale ja juz mu mowilam, ze cos mi tu smierdzi, to sie glupio zasmial. Moze to byl dla niego sygnal, ze cos podejrzewam I teraz bedzie ostrozniejszy. A jak ja mam zdobyc dowody jesli ta kochanka jest daleko stad? Nikt mi raczej nie doniesie.

Gość jslgls
dla mnie ty masz glupia wymowke, twierdzac ze on nie pozwala wlaczac kompa w weekendy. to widocznie az tak Ci nie zalezy zeby przekonac sie czemu ma to haslo zmienione.

Gość eergtrg
sprawdz jego e mail tam bedzie pewnie nowe hasło z facebooka, no i jeśli ma abonament mozesz wyciagnac bilingi rozmów

Wczesniej jeszcze nie podejrzewalam go, az tak bardzo o zdrade, dopiero w tym tygodniiu zaczelam to wszystko zbierac w kupe I sie troche nazbieralo. Przyjedzie w weekend to bede nalegac na sprawdzenie facebooka. ma telefon na abonament, a jak zdobyc te bilingi? Troche sie obawiam, ze jesli moje podejrzenia sa bledne to on. Sie wkurzy. Chodzi o to, ze kiedys bylam w takim zwiazgu gdzie mnie notorycznie zdradzano, bylam chorobliwie zazdrosna I przenioslo sie to na moj aktualny zwiazek. Jednak on mnie przekonal, ze nie wszyscy mezczyzni zdradzali. Nie chce, zeby znowu myslall, ze moja choroba powrocila.

Gość inga83
Bardzo Ci, Autorko, współczuję:( Przeszłam przez podobna sytuację i czasem zastanawiałam się czy to ja mam rację czy ja mam paranoję i coś sobie wymyslam:-0 Do czasu, gdy facet nie wyłączył swojego gg i wyszedł z domu. Ja wróciłam i odezwała się dziewczyna:-0 Ona była zdumiona mną, a ja nią:( Nic o sobie nie wiedziałyśmy. A telefon tez był wyciszany, chowany.

Gość inga83
Ja Ci radzę nie rzucaj się na głęboką wodę i nie pytaj go czy Cie zdradza, no bo i tak powie, że nie, ale będzie czujny. Zbieraj dowody, obserwuj. Tak, byś miała potem dowody w ręce w czasie rozmowy.

Inga wiem, ze faceci to swinie, sama z jednym przez 7 lat przechodzilam sceny z dobrej telenoweli, brakowalo tylko, zeby moja matke przelecial, a ja oczywiscie dowiedzialam sie ostania o wszystkim. ten zwiazek mial taki nie byc, przynajmniej tak mi sie przedstawil jeszcze wtedy chlopak. Nie wygladal na takiego co zdradza, a. Teraz wszystko na to wskazuje. jeszcze chyba w to nie wierze I dopoki nie uzbieram twardychdowodow to bede wierzyla, ze to tylko moje urojenia. ps. Meile sprawdzalam, nic tam nie ma poza reklamami.

Gość inga83
No, na spokojnie;) Nie daj się zwariować. Żnajdz sobie jakąś odskocznie od tych myśli, spotkaj się z koleżankami, czy coś w tym rodzaju. Nie zamykaj się w sobie bo to oszaleć można z nerwów i domysłów:(

Gość hfiehfiefio
Zapytaj go, siedząc przy kompie, czy może wkleić na fb Wasze wspólne zdjęcie;) Albo że Ty mu możesz je wkleić.

Gość nie podam nicka
możesz wrzucić fotkę i go na niej otagować, pojawi się ale jeśli ma kochankę to ona pewnie o tobie wie

Tylko, ze ja do tej pory zabranialam mu wrzucac moje zdjecia, wiec to dla niego juz bedzie podejrzana sprawa, chyba, ze podejde go podstepem. Ale co to niby mialo by zmienic?

Gość shuma
możesz podejrzeć hasło, albo generalnie zobaczyć reakcję. Ewentualnie jak nie wrzucałaś zdjęc udaj sierotę i powiedz, że czegoś tam na osi czasu nie rozumiesz i czy mógłby Ci pokazać na swoim profilu jak to działa

Czy nie ma tu ani jednej oosby, ktora wybije mi te domysly z glowy? Czy naprawde wszystkie uwazacie, ze to zdrada? Jesli to prawda... Nie wiem co zrobie.

Gość shuma
no wiesz, może tak, może nie.... lepiej się upewnić, że nie

Shuma, tak sie sklada, ze jakis czas temu nie wiedzialam o co chodzi z ta osia czasu, ale I on niestety nie mogl sie polapac.mysle, ze gdybym chciala sie znowu dowiedziec to probowalby to rozszyfrowac na moim koncie.

Gość shuma
hmmm, fakt, a sprawdzałaś historię przeglądanych stron www, maila?

Gość shuma
w mailu bardzo ważny jest KOSZ - bo usunie odebrane czy wysłane, ale często zapomni o koszu

Gość ej,powoli z tymi wnioskami
bo moze bolec. poki nie wiesz, nie rob nic drastycznego. porozmawiaj z nim, powiedz,ze wie o Twoich przejsciach i dlatego prosisz o ujawnienie fb i tak dalej. to nic zlego. jesli kocha, moze zrozumie. ja bym byla ostrozna ze zdrada. rownie dobrze moze byc wiele innych wytlumaczen jego zachowania. chcesz tak ryzykowac? ja bym nie byla z kim,kto mi nie ufa. dziewczyny, nie demonizujcie facetow...sa dupki, ale sa i normalni, kochajacy mezczyzni przeciez. pogdaj z nim. moze idz pogadac tez z terapeuta raz? albo chociaz z kims, kto spojrzy na to z dystansu,ale Was zna, wie wiecej. i nie sluchaj kafeterii, to tylko forum....

Gość alexandra z Torunia
A ile razy próbowałaś wejść na jego konto na fejsie? Raz czy dwa w ciągu jednego dnia czy w różne dni? Bo ja czasem tak mam, że na niektóre strony nie mogę wejść, wyświetla się, że nieprawidłowe hasło, a potem okazuje się, że na stronie były jakieś prace serwisowe. Co do skrzynki, ja np. tak mam, że często usuwam całą skrzynkę, nawet jak mam mało esów, no i nie zdradzam :) Nie lekceważ tego, ale też nie nakręcaj się, obserwuj. To niekoniecznie zdrada.

Gość shuma
może zdradza, może nie zdradza, na pewno zachowuje się mocno podejrzanie, dlatego bądź czujna i nie wychylaj się z tym "czy mnie zdradzasz" bo on będzie wtedy czujniejszy.

Gość Agakala
jest firma która odczytuje smsy i nr telefonów z telefonu i karty. poszukaj w internecie dane z komputera są na twardym dysku zawsze możesz powiedzieć że to on zgubił telefon... myśle, że powinnaś sparawdzić bo on coś kręci uśpij jego czujność i do roboty póki nie macie dzieci to masz czas na zaczęcie życia na nowo on jest w głupim wieku 33/34 kryzys wieku chrystusowego pośledź trochę wątków dużo facetów w tym wieku głupieje... mój mąż też był dziwny w tym wieku, ale ciąża a później małe dziecko trochę mnie uśpiły. teraz mały ma 3 lata i okazało się że miałam chorobę weneryczna. przed ciążą badałam się i byłam zdrowa.

Gość powiem tak ......
mysle, a nawet wiem , ze cie zdradza , wszystko na to wskazuje bylam kochanką i wiem jak wtedy czlowiek sie zachowuje tak jak inni ci radzą badz czujna i zbieraj dowody

Gość kajshdgfvv
co tam autorko? jakies wiesci?