Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka soku+ wodka

allegro- pytanie

Polecane posty

o co chodzi z cena wywolawcza i cena minimalna przy wystawianiu przedmiotu na sprzedaz? np. chce cos wystawic na licytacje, gdzie cena minimalna wynosi np 50 zl, co powinnam wpisac w cenie wywolawczej? pomoze ktos?

Gość fdgfhghjk
1 zl np. ale jak dla mnie to glupota

no wlasnie ja tego nie rozumiem, bo co? ludzie beda licytowac od 1 czl? a ja chce np. za mini8mum 50 zl sprzedac :O

Gość kwiaty na poddaszu
no to wystaw na kup teraz za 70 zł i zobaczysz przez tydzień, potem obniż cene do 60 zł

Gość limetkowa
wystawiasz przedmiot i dajesz mu cene wywolawcza np. 1 zl - od takiej kwoty ludzie zaczynaja licytowac. dajesz tez cene minimalna - np. 50 zl - ludzie beda licytowac, ale dopoki cena nie osiagnie tych 50 zl, ty nie masz obowiazku sprzedania przedmiotu. to taka opcja dla tych, ktorzy sa niezdecydowani i chca sobie zostawic furtke - teoretycznie nie chca sprezedac za mniej niz 50 zl, ale moze sie jeszcze rozmysla.

Gość ynkksdhhdrybbgf
nie głupota- jak ustawisz cenę minimalną, nie sprzedasz jeśli nie osiągnie tej ceny, a za to może osiągnąć wyższą- na tym polega licytacja a jak nie chcesz licytacji, to wystaw w "kup teraz"

dziekuje za odp :) pomogliscie ;)