Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pech w sam raz

piękna i inteligentna

Polecane posty

Gość MalutkaAudiomaniaczka
Czarny Rudzielec--> ciekawy nick :) Też... czasem chciałabym mieć obok siebie mężczyznę.. Ale najwidoczniej to nie ten czas...

I... zazdroszczę Ci przyjaźni z facetem. Tez miałam cudownego przyjaciela...

MalutkaAudiomaniaczka: było nie wrzucać foto, teraz się od sadera nie odpędzisz... ;) Zigo: nie do końca masz rację, przynajmniej moim zdaniem... Kobieta nie musi być piękna czy inteligenta, aby się w niej zakochać... Owszem piękna kobieta po prostu będzie się nam podobać, inteligentna może swoim intelektem pociągać, ale w zakochaniu to nie one grają główną rolę...

przyjaźń z facetem to moim zdaniem jedyna przyjaźń jaka istnieje... przyjaźń damsko-męska - tak męsko-męska tak damsko-damska nie... niestety za wiele razy się zawiodła. A ty dlaczego straciłaś tego przyjaciela?

piękne i inteligentne kobiety są zajęte - a wolne tylko na krótko - w przerwach między facetami 💤

kO- brzydko mówiąc mam go gdzieś.. stracił w moich oczach zanim zyskał ;) Cz_R hmmm... ciężko mi mówić o tym... Przespaliśmy się ze sobą... Spotykamy się od roku... Ale nie wiem co dalej. Ale wiem, ze mimo, ze mogę na Niego liczyć straciliśmy tą cudowną przyjaźń... Nie żałuję tego co zrobiliśmy, bo to było najpiękniejsze przeżycie... Ale wolałabym wrócić do tego co było przed. Zakochałam się. A bardzo tego nie chciałam.

nie wyobrażam sobie przespać się z moim przyjacielem :O ale skoro oboje tego chcieliście to może tak miało być. Nie da się już wrócić do tego co było? Rozmawiałaś z nim o tym?

Gość 666 sucitar naims GHAH
Was płodzono to i Wy spłodzicie!

Gość sader
MalutkaAudiomaniaczka A skad wniosek ze dla mnie sie liczy wyglad na 1 miejscu? Napisalas ze jestes inteligentna i ladna. Chcialem sprawdzic obie rzeczy, poprosilem o zdjecie, bo wyglad szybciej mozna sprawdzic. Z wygladen nie klamalas, nie wiem jak z inteligencja

@sader, prosisz o zdjęcia.. Nie o rozmowę. O czym to świadczy? Jak dla mnie odpowiedź jest oczywista. @Cz_R powiedzmy, że było napięcie od zawsze... któregoś dnia zorganizowaliśmy sobie małą imprezkę we dwoje... Poniekąd % miały w tym swój udział...

Gość sader
MalutkaAudiomaniaczka Zbyt szybko oceniasz ludzi. Poprosilem najpierw o zdjecie, bo to latwiej ocenic. By ocenic twoje inteligencje musialbym troche porozmawiax, nawet wiecej niz troche. Z ocena inteligencji trzeba byc bardzo ostroznym

Gość czarodziejka z marsa
zalezy co kto definiuje jako piekno i inteligencje, to okreslenia bardzo subiektywne.

zalezy co kto definiuje jako piekno i inteligencje, to okreslenia bardzo subiektywne. niekoniecznie - piękna i inteligentna kobieta to taka , przy której duża większość facetów ma dolne szczeny na podłodze i jest bardzo kreatywna w rozmowie - ma duzo do powiedzenia ....

takich koiet wcale nie jest malo.

'duza wiekszosc' - blad frazeologiczny.

Gość ciekawskifacet
nuie blad moze byc mala wiekszosc lub duza wiekszosc

takich koiet wcale nie jest malo. jest mało - tylko zależy jacy faceci sie przy niej kręca i jakim sie podoba , bo chyba nie patrzysz na tych , którzy na widok kawałka jakieś skóry dostają piany w pysku? 💤 błąd - zgadza się ale to chyba teraz nie ma znaczenia Pani Polonistko...

nie moge mowic za innych, natomiast sama wokol siebie widze wiele pieknych, zadbanych kobiet za ktorymi mezczyzni sie ogladaja, ktore sa bardzo inteligentne, maja madre podejscie do zycia i sa zyczliwie nastawione do ludzi. a to ze kazda kobieta taka nie jest to chyba oczywiste, to byloby zbyt piekne by bylo prawdziwe.

na Twoim miejscu uważałbym z tymi swoimi opiniami , bo jesteś kobietą - a faceci mogą to widzieć inaczej - różnimy się...

nie mnie oceniac. ale ogolnie mysle ze z ludzmi nie jest tak zle jak sie mowi, wiekszosc z nas (kobiet i mezczyzn) ma urode, inteligencje i dobre serce. goraco w to wierze.

revolver: znów pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić, inteligencja, nierzadko bardziej przeszkadza w kreatywnym prowadzeniu rozmowy niż pomaga... W zasadzie inteligencja w rozmowie nie ma znaczenia tak na prawdę, o ile nie jest to rozmowa kwalifikacyjna, chyba, że lubisz rozmawiać o związkach chemicznych, budowie szkieletu człowieka lub innych rzeczach, o których na co dzień nie pomyślałbyś nawet...

czarodziejka: wierzyć w urodę ;) Oj ostro... chyba to będzie moje nowe motto ;)

nieklarownie sie wyekspresonowalam, mialam na mysli ze wierze w dwie ostatnie rzeczy, a urody polskim kobietom i mezczyznom odmowic wrecz nie mozna :P

k0 oczywiście , ze możesz sie nie zgadzać jednak zauważ , ze bez inteligencji nie było by ciekawej rozmowy - ewentualnie sam dobry humor i pieprzenie o dupie marynie - więc jak w rozmowie inteligencja moze Ci przeszkadzać? i nie chodzi o bzdety naukowe , tylko o połączenie tematów i ciekawe wypowiedzi....:)

czarodziejka wierzy w cuda...nic dziwnego = w końcu różdżką wypięknia rodzaj ludzki i dodaje im rozumu...💤

nie, po prostu szanuje kazdego czlowieka i staram sie dostrzegac pozywtywne rzeczy w ludziach. Ale to moje osobiste Kredo jest zapewne obce zblazowanym kafeterjnym prawikom jak ty.

revolver: nie wiem, może tylko ja mam takiego pecha, że jak ktoś jest w miarę inteligentny, studiuje porządny kierunek to jest nudny, albo na siłę stara się nie być nudnym, co na prawdę nie pomaga w prowadzeniu ciekawej rozmowy...

czarodziejka z marsa dziękuję za miłe określenia , które świadczą , że dobrze poznajesz sie na ludziach i można polegać na Twoim zdaniu,...💤

k0 wiesz...te kierunki nie rodzą inteligencji emocjonalnej , która akurat ma wpływa na wpływ i wrażenie u drugiej osoby - często wręcz przeciwnie i tacy "naukowcy" to inteligentne w jednym kierunki kaleki emocjonalne :)