Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca Misia

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Gorąca Misia

Zabujał się we mnie taki down...xd nie no żart ale taki debiiil xd . i on się koleguje z chłopakiem z którym kiedys chodziłam... bo to było tak ze ja się w nim bujałam a on we mnie nie potem ja przestałam a on wręcz na odwrót potem chodzilismy potem zerwalismy on mi mówił czesc przez jakis czas potem juz nie potem normalnie gadalismy potem przestaliśmy teraz znowu mi mówi czesc i czasem ze mną rozmawia a ja się znowu w nim zabujałam . :( tak wiem to dziwne...xd no ale trudno ;) tak juz jest. hmm cóż zdziwiłam się ze znowu zaczął do mnie mówić czesc ale jestem z tego powodu szczęśliwa xd. :) myślałam ze mnie bardziej lubie przez to ze zaczął się do mnie nagle uśmiechac i wogóle... ale gdy poprosiłam tego "debila" (o którym pisałam wyżej,tego kolegę mojego byłego) żeby dał mi jego numer on mi dał i powiedział ze ten mój eks się zgodził a okazało się ze naprawdę się nei zgodził i ze nie jest chyba zadowolony z tego powodu ze mam jego numer :( ... :( i jest mi z tego powodu bardzo smutno. ale za to dzisiaj jak gdyby nidgy nic znów zaczął się do mnie uśmiechac i mówic czesc. ja juz tego nie wytrzymam...a wiecie co jest najgorsze to ze dzisiaj okazało się że prawdopodobnie zabujał się w mojej kolezance.!!! :( :( :(

Gość kolorowysernik
założę się że nie masz więcej jak 15 lat...