Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za niuedługo narzeczony

Chcę się oświadczyć i wymyśliłem coś takiego. Nie wiem czy to nie głupie?

Polecane posty

Gość za niuedługo narzeczony

Moi kumple oświadczali się dziewczyną w restauracjach, na wakacjach na plaży a jeden wynajął nawet samolot. Ja chcę to zrobić romantycznie a jednocześnie żeby otoczka wokół oświadczyn była jak najbardziej naturalna i jak najbardziej moja. Mam domek w górach z dachem na który często wchodziliśmy jak się poznawaliśmy. Nawet nasz pierwszy pocałunek był na tym dachu. Wymyśliłem że zrobie coś ala piknik na dachu ze świecami i szampanem pod pretekstem oglądania spadających gwiazd i tak się oświadczę. Problem w tym że nie wiem dokładnie kiedy dokładnie w tym roku przypadają dni spadania gwiazd. Wiem tylko że to jakoś w lipcu czy sierpniu. Chcę wiedzieć już teraz bo muszę urlop w pracy zaplanować. Może ktoś mi pomoże kiedy dokładnie to jest? I ogólnie czy uważacie że to dobry pomysł czy coś orginalniejszego wymyślic?

Gość wjwjwj
bardzo romantycznie:) ale zamiast gwiazd możecie oglądać np zachód słońca;) albo coś:D mi facet oświadczył się podczas seansu w kinie. przerwano film, on wszedł na scenę, dostał mikrofon, pogadał trochę, padł na kolana. zebraliśmy duże brawa:) ale do ślubu nie doszło...ah

Gość taka prawda i juz
Super pomysł - aż zazdrozczę:) Mój mąż nie był romantyczny ani pomysłowy:P