Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1309

Bieganie a odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Mi w pierwszym miesiacu ubyło 5 kg ale bylo z czego spalać, duzo nie biegałam, myśle, że spokojnie spaliłabym jeszcze więcej, zamierzam zabrać się a to mocniej jak się zaczna wakacje, mam juz na oku dobre buty chce kupić New Balance 1260 ze względu na lepszą amortyzację i stabilizację nich dotychczasowe

Gość gość
Biegam, cwicze z Chodakowska, Mel B, Tiffany, jezdze na rowerze i regularnie chodze na basen. Do tego racjonalna dieta bo to 70% sukcesu. Mam 30 lat i figure taka jak 10, 12 lat temu. Rozmiar 34 36, wszystko zbite, bez cellulitu, brzuch jak od deski. Ale sport jest w moim zyciu niesamowicie wazny, bez niego nie istnieje

Gość gość
Biegacie? Moze ktoś się przyłączy na bieg powstania warszawskiego w Warszawie. Trwają zapisy

Gość RobertOBI
W internecie możecie poczytać wiele artykułów o bieganiu ale tylko niektóre są na tyle rzetelne że polecają też trening siłowy. To że biegamy to nie znaczy że spalamy tylko tłuszcz. Wystarczy popatrzeć na maratończyków - są chudzi jak patyki bo głównie biegają i spalają tłuszcz i mięśnie a żeby nie wyglądać jak patyk warto przejść się na siłownię. Ja na początku zacząłem od wzmocnienia swoich mięśni na siłowni w Saturn Fitness na Targówku i bieganiu na bieżni dzięki takiemu starowi nie traciłem czasu na bieganie w parku. Nie że bieganie w parku jest stratą czasu ale jako początkujący to więcej czasu traciłbym na dotarcie i powrót z parku niż na samo bieganie.

Gość partyjka
rożnie ale ja np schudłam 4 kg w miesiąc plus jakieś diety .. przerwałam bo mialam ciągle kolke podczas biegania , poczytałam o tym problemie http://adamed.expert/ tam znalazłam cud recepte i jest git

Gość gość
bieganie spoko jest, imprezy biegowe są extraa najbliższy, to bieg z cyklu PKO Grand Prix Gdyni – Bieg Urodzinowy z PKO Bankiem Polskim

Gość gość
A ja chodze tylko na fitness ok. 3x w tygodniu po godzinie i pilnuje się, żeby jeść stosunkowo mało, tzn. nie glodze się, ale jem jak najmniej kalorycznie i unikam słodyczy, fast foodów itp. I nie mam problemów z waga, 51kg 162cm. Raz przytylam niedawno 12kg ze stresu, ale szybko zrzucilam, chociaż ekstremalnie, ale jojo nie było, bo nie rzucilam się na zarcie od razu. Nawet jak na dwutygodniowej glodowce schudniecie te 12kg, ale będziecie stopniowo wychodzić, to jojo nie będzie ;) Ją co prawda bylam na diecie poniżej 1000 kcal, ale to działa tak samo. No i trzeba patrzeć z czego te 1000 kcal, jak się wrzuci 3 paczki, a nie 5 sałatek, to różnica ;) Trzeba przede wszystkim dostarczać witamin na takiej diecie, bo inaczej mogą być problemy ze skóra, włosami, paznokciami.

Gość gość
sport i dieta to dwie najwazniejsze rzeczy zeby schudnac

Gość gość
Bieganie jak najbardziej pomoże Ci szybko schudnąc, ale jeżeli mam niewielką nadwagę możesz sobie powycierać stawy i później będa bóle. Są do tego dobre buty z amortyzacją z New Balance zobacz sobie w sklepie, na newbalancesklep.pl mozna poczytac dokladniej o co w tym chodzi

Gość Kazzz
Też chodziłam do krakowskiego Vici Clinic na zabiegi kriolipolizy. To metoda uznana za jedną z najbardziej skutecznych i nieinwazyjnych metod walki z różnymi typami otyłości. U mnie tak naprawdę rezultat był widoczny dopiero po 4 miesiącach od zakończenia serii zabiegów. To naturalne , bo organizm przez ten czas organizm wydala zniszczone komórki tłuszczowe. Jestem zadowolona z końcowego efektu i polecam zainteresowanym.

Gość Mala9000
Zdrowa dieta i ruch dadzą efekty. Najlepiej zapisać się na zorganizowane ćwiczenia. Słyszałam, że w http://saturn-fitness.pl dają niezły wycisk. Człowiek musi się regularnie ruszać, jeśli chce zrzucić kilogramy. Innej drogi nie ma.

Gość gość
Zależałoło mi na tym aby w szybkim czasie pozbyć się zbędnych kilogramów. Już teraz korzystam z kaplanex i utratę wagi widać bardzo szybko. Zrzuciłem 9 kilogramów w zaledwie 2 miesiące.

Musisz biegać co najmniej 2-3 tygodnie zeby zobaczyć widoczne efekty. Efekty jeżeli chodzi o sprawność nadchodzą tak naprawdę po pierwszym miesiącu. Potem się wciągniesz.

Gość gość
Najlepiej dużo ćwiczyć. Jako facet lubię codziennie robić coś z tej listy: http://www.menshealth.pl/atlas-cwiczen . Panie znajdą coś podobnego na womenshealth.pl. Jako, że lubisz biegać to może zerknij na runners-world.pl

Gość gość
Szukałam rozwiązania na delikatny, codzienny detoks i według mnie sprawdza się Slim Herbal System. Możesz wziąć od razu cały system lub wypróbować herbatkę pod swoje potrzeby, np. tylko na wyciszenie organizmu, czy właśnie na oczyszczenie, a później dokupić resztę, jeżeli zacznie działać.

Gość gość
To jest możliwe! Najważniejsze to postawić na mix ćwiczeń, diety a przede wszystkim odpowiedniego obuwia i stroju. Informacje o odpowiedniej diecie i ćwiczeniach, dostosowanych do naszej sylwetki znajdziemy w internecie. Z kolei, jeśli poszukujecie specjalistycznych ubrań to zalecam odwiedzić https://www.runexpert.pl/ - jestem im ogromnie wdzięczny za specjalistyczny strój i obuwie, które sprawiły że bieganie stało się moją pasją. :)

Gość gość
Cześć proszę o prawdziwe skuteczne porady i olewam głupie komentarze. Szczeze mam 174cm wzrostu 23 lata 2 małych dzieciaczkow i ważę uwaga aż 127 kilo pomocy!!!! cały czas jestem w domu z dziećmi jestem samotna matka. Od rana nie jem nich aż do popołudnia i pod wieczór zaczynam mieć ochotę na jedzenie... Porażka. :( słodyczy nie jem wogule bo nie lubię. Za to pojadę że 4 kawy dziennie stres objasam się na noc:(porady proszę czy bieganie tylko tylko wieczorem mi coś da? Proszę co mam robić przy takiej nadwadze