Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniakoszalin

znacie detektywow?

Polecane posty

Gość aniakoszalin

wizytowki robia jako weroniczka&natalka to oszustki jakies !! nie dajcie sie nabrac!! dzieciaki po 16 lat a co robia to glowa mala.... Wkrotce pojawi sie strona stop detektywom na ktorej bedzie mozna zglaszac te osoby..Smiechu warte

Gość juuuustynkaa2243
we wrocku to samo!! az sie wychodzic nie chce wszedzie plakaty ,reklamy w gazetach az sie rzygac chce.. dziewuchy sie popisuja i tyle

Gość asiolek4434
juuuustynkaa2243 - detektywi detektywami a slawa sobie narobilyze blisko twojej miejscowosci maja kontakt z tymi chlopakami. Coprawda jestem za stara majac 22 jednak glosno o tych i o tych. Kazdy o nich marzy o pisaniu chociaz by a takie detektywi cholerne !!

Gość kiniawarszawa
nie szlyszales o tych dwoch? przeczytaj sobie fakty albo wlacz na dzien dobry tvn z listopada ich zdjecia.Kiedys moze dolacze fotki. Opisy ich z jakimi kolesiami sie zadawaly. Jest takze jeden z playboyow M.S ten to ma z glowa!! lozko lozko lozko.. Porazka

Gość karinka^^^
o tak masakra z tym kolesiem teraz ma jedna dziweczke taka niunke w lokach to dopiero wieczka;) ale kto jak lubi

Gość ja znam Maćka
Fridka...

Gość seximajster
jezu to jakiś koszmar

Gość kochamciemacius12
owieczka owieczka teraz druty. Chlopak porazka dziewczyna tez. Znalazla sie naiwna. Mialam okazje ujrzec na zywo jakby miesiac chomikowala jedzenie w buzi :D taka paniusia a pusta jak nie powiem co pozatym brzydka jak noc. On cwaniaczek taki a wcale piekny nie jest. Zgrywa chlopak niewiaodmo kogo

Gość MarikaCzestochowa
zebys wiedziala!! para jak ulal pasuje oczywiscie negatyw. Przy ludziach szpanuja wielka miloscia a w domku lozko. On zalicza kazda. Ona sie kazdemu daje

Gość e64565466
dobrze ujete:) nie znam osobiscie ale slyszalam i to wystarczylo. Dziewczyny przy nim sie marnuja natomiast o niej sie nie wypowiem-masakra, dno totalne jedno i drugie. playboy i blachara

Gość eh ludzie dajcie spokoj
niech robia co chca ;) brak slow na nich ja jestem z szubina ale szlysze co sie dzieje

Gość smiechuwarte2556
na jego temat sie nie wypowiem bo to tylko strata czasu natomiast ona - lalka porcelanowa lat 60. Pysk sredniowieczny nos jakis karlowaty zadarty poliki bardzo chomicze a wlosy z siana druty ta dziewczyna to skonczona idiotka nie chce tu nikogo obrazac ale dziewczyna to porazka jakas,chlopak wcale nie lepszy.. ona sie wozi wszedzie gdzie popadnie...dziweczka

Gość ojebanyztego244
malo opini na jego temat jednym slowem kurwiarz ,oczywiscie ona kurwa takie tylko przelatywac

Gość aniusia9049875
bez obrazy znam go dobrze ja kojarze. Z tego co widzialam dziewczyna wygladu nie ma CHOMIK totalny on policzki wcale nie lepsze ale w jego przypadku operacja robi swoje :D jej nawet operacja nie pomoze heh pyszczek zmutowany teraz w tych wlosach przylizana to juz wg kto taka chca. Z poczatku moze dziewczyny na niego lecialy ale na nia kto poleci. taka szmate to kijem przez szmate nikt nie dotknie!!

Gość kacper2748824785
wiadomo szmata zero do kwadratu. Znam ja go slabo. Moja opinia; DZIWKA DZIWKA DZIWKA

Gość zaczelam temat dlatego zamykam
zmykam na spacerek z kolega dlatego tak rozpoczelam takze do uslyszenia :) "Srodkowy palec w kierunki pani A.H kurwy i pana kurwiarza"