Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulotna chwila

Pilnie poszukuję książki Adama Gesslera.Dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Zamówiłam kilka dni temu w Gandalfie, mieli ją na stanie, a dzisiaj odebrałam maila, że jednak moje zamówienie zostało anulowane, bo książki na stanie brak! Jaka jestem wściekła! Książka miała być prezentem imieninowym,potrzebnym mi na niedzielę. Znajomy(swoją drogą złoty człowiek) miał przyjemność poznać p.Gesslera i okazało się , że pochodzą z tych samych stron, więc taki prezent byłby świetną niespodzianką.Dlatego tak bardzo mi zależało na tej książce, a tu lipa :-( Szukam w necie i nic, znalazłam jeden sklep z tą pozycją, ale nie jest napisane, czy książka jest dostępna:-0, w innym sklepie niby jest, ale czas realizacji 2 dni robocze u mnie w mieście nie ma Może widziałyście w jakiejś stacjonarnej księgarni tą książkę?

Gość bon appetit...
Jaki tytuł tej książki? I z jakiego miasta jesteś?

Gość do ulotnej chwili
Nie w sprawie książki ale Twojej obecności na ekotopiku, ktoś tam Cię poszukiwał. Chyba Cebulka. Może się tam odezwiesz?

Gość bon appetit...
rzeczywiście w wielu księgarniach internetowych książka jest niedostępna. Wyczerpał się chyba nakład. https://www.facebook.com/pages/Smaki-na-52-tygodnie/190596374362703 poczytaj o niej tutaj. Ktoś tam w komentarzach napisał, że fizycznie w empiku jest. Chociaż w internetowych empiku jej nie ma. Możesz zadzwonić do swojego empiku i zapytać.

Dziękuję za odzew. Zastanawia mnie czy był taki mały nakład, czy taka wielka sprzedaż? a co do eko...to wieki tam nie byłam pozdrawiam życzliwców :-)

Gość do ulotnej chwili
Nie, bład 503 to przeciążenie serwera. Ostatnio bardzo dokucza i utrudnia dostęp do forum.

Gość do ulotnej chwili
To chyba szerszy problem, nie samego ekotopiku

Gość do ulotnej chwili
Próbuj, może jutro się uda? Ja dzis wcale nie mogłam tam wejść, tak źle to jeszcze nie było :(

Gość do ulotnej chwili
o co pytasz?

Gość do ulotnej chwili
o szukanie Ciebie? chyba nie, skoro jeszcze pamiętam, by Cię poinformować :)

może pochodź po księgarniach i popytaj, obdzwoń też takie, do których mozesz dojechać. na sklepy internetowe bym nie liczyła. za mało czasu.

żeleczek u mnie w miescie nie ma zaczęłabym działać wcześniej, ale za późno dzisiaj dostałam tego maila z Gandalfa

dzięki, ale co do pierwszego linka, to jak tam zamówić? jak nie ma ani koszyka, ani innych opcji dostawy? a w drugim linku produkt jest niedostępny ale dziękuję za dobre chęci

Gość cmccxzXzx
w pierwszym linku klikasz na niebieski odnosnik w srodku opisu

ale ze mnie blondynka... szkoda, że i tam książka jest już niedostępna mam wrażenie, że gonię uciekającego króliczka, albo mam do czynienia z książką widmem żeby tego było mało właśnie wróciłam z księgarni (sieciówka) w której zamówiłam on line inną książkę, miała być dzisiaj do odbioru i też miała być prezentem, ale jej nie dostarczyli, więc szanse ,że ją dostanę są znikome:-( co za dzień...

Gość w kwestii fomalnej
...przekleństwo jakoweś... Ja nabyłam na alle Głosy ptaków Kruszewicza z płytami CD . Komentarze czyta Krystyna Czubówna. Rarystasik :) Miał to byc prezent dla taty . Zapłaciłam szybko za kuriera prosząc jednoczesnie o równie szybką wysyłkę. No i d.a blada. Sprzedający milczy jak grób. Telefonów nie odbiera. Ksiązki do teraz niet . Wrrrrr.... Został tylko piątek :(