Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca Magdalena

jestem kompletnie zakopleksiona - kompleksy spędzają mi sen z powiek

Polecane posty

Gość pytająca Magdalena

byłam otyłym dzieckiem otyłą nastolatką ... wyśmiewaną , wytykaną palcami po maturze schudłam 39kg ... kompleksy pozostały choć minęło już 7 lat - wagę utrzymuję do czego zmierzam o sobie mówię gruba, tłusta mężczyźni mnie podrywają dawni wytykacze kiedyś przecierali oczy, dzisiaj idą na podryw miałam zły dzień, unikałam patrzenia w lustro przypadkiem zobaczyłam szczupłą dziewczynę w oknie wystawy ... to byłam ja następnie wracając z pracy pociągiem, obok mnie usiadł dość przystojny mężczyzna, zawiała się rozmowa, zostawił mi swoją wizytówkę ... a miałam tak paskudny dzień teraz pytam: co zrobić z tą wizytówką na pewno ma garść pięknych kobiet w swoim zasięgu więc może nie ma co sobie głowy zawracać ??? xx

odpowiedz sobie na jedno pytanie: czy dziś potrafisz się zakochać, czy któryś z tych podrywaczy zawróci Ci w głowie i wreszcie, dlaczego pytasz nas o tego z wizytówką, a nie pytasz o innych podrywaczy? i pytanie, które zadadzą Ci obecni tu faceci, skąd piszesz, orientacyjnie z jakiej części Polski

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Wizytówka ? OLAĆ ! A co na niej pisało ? Usługi budowlane ? :D Jak zechce to sam ciebie znajdzie ! Jak zadzwonisz ?, to szykuj krocze, na posuwanie urocze :D

Gość pytająca Magdalena
1 raz mężczyzna (nie mechanik, dentysta, fryzjer) wręcza mi swoją wizytówkę spytał czy dokończymy rozmowę przy kawie... z drugiej strony - kawa to nic zobowiązującego jestem gotowa na emocjonalne zaangażowanie potrzebuję tego życie w pojedynkę już dawno mi się znudziło piszę z okolic Warszawy

Gość pytająca Magdalena
pracuje w reklamie ok, przyznam że sprawdziłam go w google.pl

Gość pytająca Magdalena
fajnie się z nim rozmawiało był słodki dowcipny błyskotliwy

bardzo cenię osoby, które coś w sobie zmieniły, Ty podjęłaś trud zmiany samej siebie, wiem, jakie to trudne, Ty już na samym początku powinnaś ode mnie dostać bukiet kwiatów lub generalnie jakąś nagrodę za tę zmianę, ja też kiedyś się odchudzałem, nawet z niezłym skutkiem, ale to, co Ty zrobiłaś było niesamowite

Gość pytająca Magdalena
tak z wielkim trudem przychodzi praca nad sobą nagrodą jest wewnętrzny stan ukojenia, życie w zgodzie z samym sobą ;)

Gość pytająca Magdalena
hah jaki czat proponujesz?

Gość pytająca Magdalena
daj mi chwilke musze jave sciagnac