Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfwfewfewfewfwffe

wychodze na idiotke jak pisze takie teksty?

Polecane posty

Gość ewfwfewfewfewfwffe

Wiem ,ze może sie nie powinnam zastanawiac nad kazdym slowem jakies piesze ,ale mi zalezy na takim jednym facecie i nie chce wyjsc na idiotke :P a nie chce tez byc zupełnie sztywna na gg wiec np on mi pisał ,że sie nie wyspał bo kot go obudzil a ja ,, oj to dobry ten twoj kotek :P" albo napisał mi ,ze jak bede pozniej to sie mowimy na orgie ,a ja na to ,, hmm jak na orgie to chetnie ;)" nie chce zeby sobie pomyslal ,ze jestem jakas idiotka ,ale wszystkie teksty musza byc przemyslane?

Gość efvfev
jakby mi tak odpisala laska na orgie potem zaczeloby sie lizanie przejscie do nastepnego etapu i zonk, ale jak spotkalas sie z kims kilkanascie razy to mozesz tak pisac, ale cala reszta jest dozwolona nieinteligentny facet wezmie doslownie gre slow chyba ze cos napiszesz niezrozumialego

Gość ewfwfewfewfewfwffe
efvfev- no ja to pisałam zartem ,ale czy zalapał nie wiem :P wiec nie wiem czy tak zartować czy ktos to moze wziac na poważnie... ale z drugiej strony tak sobie mysle ,ze nawet jak sie cos napisze glupiego to sie chyba nic nie dzieje no nie?

Gość efvfev
jak zartujesz z kims w realu to i w wirtualu mozna,a jesli napiszesz wystarczajaco zrozumiale to kretyn tego nie zrozumie i bedziesz wiedziec o jego ilorazie inteligencji

Dzieciaku! Masz max 15 lat jak nie mniej. Co to za teksty. Koleś ci orgie proponuje a ty liczysz że się w tobie zakocha. Jak facetowi sie jakaś dziewczyna podoba to on nie pisze takich tępych tekstów

Gość ewfwfewfewfewfwffe
wredna blondyna- ale ja nie licze ,ze on sie we mnie zakocha bo to jest taki hmm zwiazek bez zobowiazan ;) a podobac mu sie podobam na 100%

Gość ewfwfewfewfewfwffe
i dzieki za to urocze zdjecie z pieskiem wlasnie jadlam kolacje :O

Gość co się martwisz
zjesz następną :D

Gość ewfwfewfewfewfwffe
a czemu stawiasz kobiety w gorszej pozycji w tej chwili? tak samo on mnie moze nie miec za nic wartosciowego jak i ja jego ,ale zyjemy w XXI wieku jakbys nie wiedziała i seks nie musi byc w stalym zwiazku od razu Polska to jednak zasciankowy kraj nadal...

Przecież nigdzie nie napisalam że on jest bardziej wartościowy od ciebie. Tylko dziwię się czemu przejmujesz się opinią idiotki mniej niż dziwki?

Gość ewfwfewfewfewfwffe
chyba masz inna def dziwki niz ja po prostu

Gość ewfwfewfewfewfwffe
ale w sumie tak wolałabym byc dziwka jak idiotka masz racje :)

Gość efvfev
właśnie czemu nie napisałaś tego w pierwszym poście nie traciłbym czasu kurwa

To nie chodzi o to czy jesteś dziwką czy nie bo moim zdaniem rób sobie co chcesz i jak chcesz mi nic do tego. Zauważ jednak że faceci podchodzą do tych spraw nieco inaczej. Jak się dziewczyna bzyka z nimi bez związku to są zadowoleni że mają kochankę i raczej nie myślą czy jest inteligentna, miła, wartościowa tylko ważne jest że ma dupę i cycki :P Więc on nawet nie zastanawia się czy twoje teksty sa idiotyczne czy nie bo chce zaruchac.