Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Atlantico

Temat dla wszystkich, których szczęście nie rozpieszcza.

Polecane posty

Gość michaluuuuuuh
no to jesteś ćwokiem :D hahaha, a co uciekła od ciebie? :D

Hej, hej smutnaaaaaaaaaaa .... ja mogę o sobie też to powiedzieć. Jestem smutny bo jestem bardzo samotny... brakuje mi pewnej dziewczyny tak bardzo.... że nie mogę powstrzymać mysli o niej, wspomnień i łez. Muszę się z tego wreszcie ogarnać

Gość manio ciekawski=)
a wiecie że smutny rekin jest smutny? a wesoły rekin to czyste zło

chyba się do was dołączam, walczę z tym ale chyba nie umiem, ehh ;/ Mimo 21 lat tak już wiele rzeczy zdążyło mnie zaboleć w życiu że jak tak dalej to chyba nie wyrobie na zakrętach... pewnie rapu nie słuchacie, ale jeśli chodzi o kawałek, to ode mnie Grammatik- rozmowa

Gość smutnaaaaaaaaaaa
mysle sobie, jaka ja glupia jestem, ze robie sobie nadzieje :( jaka strasznie glupia :( ale tak strasznie.... tesknie jak go nie ma w poblizu :( tesknie za jego glosem tak bardzo ze az fizycznie boli :(

Gość smutnaaaaaaaaaaa
wiem, ze juz nic sie nie da zrobic :(

Gość zdzislawwww
atlantico jesteś prawiczkiem? mam rozwiązanie na twój zły nastrój :D

michaluuuuuuh ----> Nie uciakła, chociaż bym się nie zdziwił....:D ale po prostu ja do niej nic nie czuję. Jestesmy takimi dobrymi przyjaciółmi potrzebuje wąłśnie kogoś takiego. za ćwoka dostałbyś po ryju...

Gość smutnaaaaaaa
nie ten to inny ;)

Gość michaluuuuuuh
wątpię :D🖐️ alee się chłopina bulwersuje :D

Gość smutnaaaaaaaaaaa
nie bedzie innego :( ja po prostu juz chce umrzec :( za dwa lata jesli naprawde nie da sie nic uratowac, to po prostu sobie umre :( nie chce tak zyc, wiecznie samotna :(

Gość smutnaaaaaaaaaaa
wiecznie czujaca sie samotnie :( czujaca sie odrzucona :( mam wrazenie ze wszyscy ze mnie kpia :( jak mam ufac? :(

Gość manio ciekawski=)
zastanawiam się czy smutny nosorożec zaiste jest smutny czy raczej pogrążony w melancholii ? ja myślicie?

Gość smutnaaaaaaa , czemu nie
poszukasz kogos innego ?

zdzislawwww ----- Nie to nie jest wazne, ale nie;) cochise - zapraszam dołączaj sie ja rapu kiedys słuchałem... ale to były lata kalibru i paktofoniki. Świetna jest ta piosena Łez bardzo stara... pamietam ją. Smutnaaaaaaaaaaaaa ---- przykre to jest... wiem co czujesz mam podobnie.

Gość karoszasrooo
ludzie ale wy smuty walicie :o🖐️

Gość smutnaaaaaaaaaaa
co ja w ogóle piszę? :D i tak mnie nikt nie pokocha :( nie jestem warta nawet splunięcia :(

Nikt nie chce być chyba samotny wiecznie... Moim zdaniem tylko ta jedyna osoba może nam dać szczęście reszta to tylko dodatki jak praca, kasa, zdrowie czy inne. A smutnaaaaaa.... myslisz że jak nie on to juz nikt inny? tak bardzo go kochasz że nikt nie mógłby byś na jego miejscu w sercu tak na prawdę...?

Gość smutnaaaaaaaaaaa
po prostu tak trudno mi komuś zaufać, podnieść głowę... a zaufałam :( czuję się głęboko zraniona :( i pluję sobie w brodę, że nie powinnam była robić nic, patrzeć w niczyje oczy, żeby nie poczuć czegokolwiek :(

Nie da sietego kontrolować... p oprostu czujemy coś do kogoś z tym uczuciem jest różnie raz bardzo silne raz mniej... potem żałujemy lub nie ale to co przeżyliśmy mamy dla siebie... nie mamy wpływu na uczucia.

Gość smutnaaaaaaaaaaa
to w takim razie nie chcę czuć nic :( czy oprócz wstrzykiwania sobie dożylnie heroiny, jest może jakaś pigułka którą mogłabym zażyć by nie odczuwać nic?

Nie ma takiej... Smutnaaaaaaa.... musimy sobie radzić, zyć z dnia na dzień. A może jest jeszcze szansa że życie zaskoczy nas w drugą strone... i będziemy szczęśliwi.

Gość smutnaaaaaaaaaaa
przestałam wierzyć w szczęście :(

smutnaaaa wiesz co chciałbym pogadać z Tobą o tym wszystkim może dam Ci mój nr gadu ? będziemy mogli sobie porozmawiać czasem, samotność jest okropna, może będzie nam łatwiej

Gość karoszasrooo
pa

samotnosc to chyba nie najgorsza rzecz jaka sie moze w zyciu czlowiekowi przytrafic.. od 4 miesiecy moje zycie to nieustanne nieszczescia..