Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzaaaa1111

mój chłopak pracuje ze swoją była miłością

Polecane posty

Gość zuzaaaa1111

Czesc, muszę się wkońcu kogoś spytać o radę. Mecze się z tym już za długo. Tak w skrócie chodzi o to że nie moge sobie poradzić z tym że mój ukochany pracuje z dziewczyna. Już na początku naszej znajomości czułam że coś między nimi jest lub było. Ale miałam nadzieję że wkrecam sobie jakieś chore schizy. Ale kiedy podpuszczałam mojego chłopaka w tym temacie, zawsze się tego wypieral. Ale parę dni temu przyznał że był w niej zakochany. Później powiedział że zakochany to za dużo powiedziane i że był zauroczony :-( Wkurza mnie to że spędza z nią 8 godzin dziennie - więcej niż ze mną (znamy się dopiero rok). Wkurza mnie też to że jak jest jakiś temat o niej wśród jego znajomych, i ktoś coś złego o niej powie, to on ja ZAWSZE broni. Zawsze! W ogień by za nią wskoczył. Zastanawiam się nad zerwaniem. Bo nie wierze w to że można tyle czasu spędzać ze swoją była miłością i nic sobie nie wkrecac. Jeszcze wczoraj jestem z moim na zakupach, a ona do niego dzwoni że się jej pieski oszczeniły ! Tak jakby nie miała do kogo dzwonić! Ona ma chłopaka niby, ale co z tego. Ludzie się rozstaja. Jeśli ktokolwiek to przeczytał bardzo proszę o radę jakąś. Czy może ja przesadzam ? A może jest jakiś sposób na sprawdzenie faceta czy mu naprawdę zależy. Ja nie wiem. Nic tylko płakać :-( A nad zerwaniem się zastanawiam bo się boję że im dłużej z nim będę tym bardziej będzie później boleć jeśli się okaże że jemu ta "miłość" wroci. Wkońcu to z nią spędza więcej czasu :-( Tylko nie mówcie o zaufaniu. Zaufanie to jedno. A realia są bardzo często inne.

Nie wiem co o tym myśleć... Powiedz mu, że denerwuje Cię to... porozmawiaj

Gość szczerze?
Kaz mu rzucic prace jak to dla Ciebie taki problem. To byl zart, wyluzuj dziewczyno

Gość a mial byc ok
On ją kocha z Tobą jest bo nie chce byś sam.

Gość uaeiujkgf
On kocha ją. Ona - jego. A Ty i jej "chłopak" robicie za parę jeleni. Smutne. Ale widzę, że potrafisz myśleć. I pewnie dasz radę wygrzebać się z tego szamba. A tak na marginesie, kłamczuch z niego...

Teraz jest z Tobą i nie nakręcaj się od razu.Cóż..oboje pracują tam,gdzie pracują i co z tego?Nie musi być od razu nie w porządku..

Gość uaeiujkgf
Musi. Musi. Objawy są jednoznaczne. Po co robić autorce wodę z mózgu?

Gość gość
czy wątek jest nadal aktualny?