Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistaszka z liściem na głowie

Czy puszysta zadbana dziewczyna ma szansę na sensownego faceta ?

Polecane posty

Gość 24latek.,.,
No właśnie wszystko zależy od tego co kto lubi. Ja sam mam 192 cm wzrostu i 100 kg, dobrze zbudowany. Każdy sugeruje mi, że powinienem mieć kobietę "słuszniejszych rozmiarów" a ja wolę takie filigranowe :). I zdania nie zmienię. Coś jest w tym, o czym wspomniano wcześniej ... Pulchne dla Szczypiorków :)

Zgodze się ze szczypiorami i puszystymi. Równowaga w przyrodzie musi być, kościsty natrafiając na mięsistą wreszcie może poczuć ciało :) więc głowa do góry.

ja też do szczupłych nie należę, powiem więcej mam masywne uda i fałdkę na brzuchu, ale za to mam jędrne naturalne i duże piersi, poukładane w głowie, ludzie lubią ze mna rozmawiać i fakt może ciężko mi "wyrwac" faceta na 1 lepszej imprezie przy dziewczynach w rozmiarze 34 i 180cm wzrostu...ale powodzenie mam, nie narzekam. co prawda od niedawna, gdy moi rówieśnicy weszli w okres patrzenia na kobiety nie dziewczyny i nie na laske żeby koledzy się napalali a na gorącą partnerkę do łóżka i do kawy- na życie :) co nie zmienia faktu, że gdybym zrzuciła z 6 kg byłoby ciekawiej i łatwiej ;)

jest jeden plus z bycia z otyłą kobietą ;) można sie za nia schowac jak wiej :P

Gość 24latek.,.,
I daje cień latem :D

Dla mnie puszyste to sa perskie koty, a kobieta jest poprostu tlusta. Pytanie tylko jak bardzo. Jezeli ma sie tylko tu i uwdzie troche za duzo, ale wszystko ma jakis ksztalt, jest sprezyste i nie pokryte celulitem to ok. A jesli masz kilkadziesiat kilo nadwagi to nie powinnas sie dziwic, ze faceci sie o ciebie nie bija. Komu podobaja sie wielorybnice? Sorry, ale lecisz na tlustych facetow z olbrzymim brzuszyskiem? Pierwsze wrazenie to zawsze zasluga wygladu- najpierw widze faceta, ogladam go sobie i jesli ma w sobie to cos, to zaczyna sie bajera :-) Wtedy chce go poznac, wybadac..czasem fascynuje mnie coraz bardziej, a czasem czar szybko pryska. Spaslaki sa skreslone na starcie. Dlaczego nie poswiecisz tej energii, ktora zuzywasz na uzalanie sie i bycie smutna, na schudniecie? Pocwiczyc, ruszac sie, zdrowo sie odzywiac-nie musisz miec figury modelki, zrob to chociazby dla zdrowia. Jestes inteligentna, nie musze ci chyba wyliczac do ilu chorob prowadzi otylosc.

Gość 24latek.,.,
Laska cały dzień siedzi przed mikroskopem lub pisze artykuły. Daj jej spokój z siłownią czy rowerem...to nie dla niej :)

Gość zakochany dr
Wyglad to pierwszy stopień do tworzenia związku w miarę poznawania tej pieknej kobiety odkrywam w niej inne cechy ... I jeśli charakter,osobowośc mi w niej pasują to mamy komplet i związek z taką kobietą jakiej poszukiwaliśmy regres pisze o sobie do siebie

Gość zakochany dr
a tu po trosze od regresa szafa ? niby ta inteligentna ? Pierwsze wrazenie to zawsze zasluga wygladu- najpierw widze faceta, ogladam go sobie i jesli ma w sobie to cos, to zaczyna sie bajera Wtedy chce go poznac, wybadac..czasem fascynuje mnie coraz bardziej, a czasem czar szybko pryska. Spaslaki sa skreslone na starcie. nic sposob cokolwiek napisac bo :) jestes pusta ? :classic_cool:

Gość zakochany dr
co ? spasuj sie z szafa tworzycie idealna pare :)

Gość jesli masz ladna twarz
to tak.

Gość zakochany dr
jednako bredzicie :)

ja nazywam rzeczy po imieniu. nie chodzi o to by facet wygladal jak model od CK, ale musi w jego wygladzie byc to cos co mnie pociaga. A zwaly tluszczu mnie obrzydzaja, nie zamierzam udawac ze jest inaczej.

Gość jesli masz ladna twarz
ale swoja droga powiem ze z was pustaki. i zauwazylam jedna zaleznosc- im czlowiek mniej atrakcyjny i niepewny siebie tym wyzsze ma wymagania co do wygladu partnera i potrzebe obrazania innych.slowo daje ze coraz bardziej to widze, ciekawe tylko czemu, moze po to zeby byla jakas rownowaga biologiczna ?

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://mensite.pl/wp-content/uploads/2009/09/ck_free_ad.jpg&imgrefurl=http://mensite.pl/perfumy-calvin-klein-ck-free/&h=450&w=308&sz=25&tbnid=WgH50oDGG6Y5sM:&tbnh=115&tbnw=79&prev=/search%3Fq%3Dck%2Bfree%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=ck+free&usg=__Z60-suFGt4UH41RgZyNpWDEfZHo=&docid=4arDZ_4m4qs_QM&hl=pl&sa=X&ei=jd_iT8zGNcvo-gb_-8C-Aw&ved=0CJIBEPUBMAA&dur=1900

Gość zakochany dr
mozna byc ograniczona :) wyglad innych cie ogranicza. nazywam rzeczy po imieniu 💤

Gość 24latek.,.,
szafa_gra jeżeli jesteś atrakcyjna to jak najbardziej możesz mieć wymagania :D

Gość zakochany dr
poniekad na kafe same piekne kobiety pisza i dziewczeta o nieprzecietnej urodzie. a mezczyzni ? adonisy tylko i wylacznie :)

jestem atrakcyjna- a wymagania mam rozne, i wcale nie mialam jakis mega przystojnych facetow-za to wszyscy byli inteligentni, dowcipni i fascynujacy... ale jak juz napisalam, wszystko zaczelo sie od ZAUWAZENIA chlopa, nie od przyjazni korespondencyjnych ;-) doktor ma racje- zwaly tluszczu mnie ograniczaja, to dla mnie przeskoda nie do zdobycia...inna sprawa ze wyglad Grycanki swiadczy najczesciej o braku silnej woli i pewnym lenistwie...a ja uwielbiam byc w ruchu, takze z takim tapczanowcem i tak by nic nie wyszlo

Gość 997 wytrych666 GHAH
a co byscie powidzieli na to gdyby zgwałił was bratanek ? Bo ze mna tak było i teraz jestem pokaleczony totalnie ,masakra.Nikomu tego nie ujawniłem ale wrzód na dupie mam do dziś , po 10 latach. Moją złośc rozładowuje na forum

inna sprawa ze wyglad Grycanki swiadczy najczesciej o braku silnej woli i pewnym lenistwie" i niedbalstwie o swoją figurę :)

Gość zakochany dr
brak mi argumentow :classic_cool: i checi i nika :P bredzcie dalej :)

brak mi argumentow " ciesze się że chociaż masz na tyle odwagi by się do tego przyznać :) To dobra cecha