Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fistaszka z liściem na głowie

Czy puszysta zadbana dziewczyna ma szansę na sensownego faceta ?

Polecane posty

Gość sensownie Ci odpowiadam
czy co. ze sie tak na mnie skupiasz puszystego mozgu nie mam dlatego nie wdaje sie w dyskusje o czyms co ...💤

Gość powiem tak...
otóż jakieś 4 lata temu miałam nadwage, ważyłam 74kg przy wzroście 164 cm, byłam zadbana dobrze się czułam z tym jak wyglądalam. Podobalam się facetom ale nie wszystkim. Poznalam szczuplutkiego chlopaczka z którym jestem do dziś, mamy dwoje dzieci a mi po porodach znikły i tez jest ok. Moja szwagierka waży jakieś 120kg a ma jak na mój gust przystojnego męża.

Moja szwagierka waży jakieś 120kg a ma jak na mój gust przystojnego męża." Pewnie że może mieć tylko pytanie teraz ? Czy to desperat ? Obawiam sie ze tak :P

Gość powiem tak...
żaden z niego desperat, a Ty widać mało wiesz o życiu

Gość powiem tak...
do regres a Ty myślisz, że każdej się podobasz? Ile ludzi tyle gustów

Gość regres nie jest
typem co to sie nie zna na zyciu :P

Gość powiem tak...
więc kim jest regres?

Gość ja też brałam sterydy
i to w końskich dawkach (astma i alergia)ale gruba przez nie nie byłam nigdy, czasami lekko opuchnięta, nigdzie nie jest udowodnione ,że od sterydów się tyje i ,że nie można wagi zgubić , to tylko jeden ze stereotypów fałszywych zresztą , fakt trochę zatrzymują wodę i można mieć na wadze góra 5kg, mam koleżankę zdolną ładną wykształconą ale ona kocha jeść a zwala winę na sterydy , ona się nie będzie przez to odchudzać bo je bierze ale żre jak świnia ;) autorko od sterydów się nie tyje , przestań żreć i się usprawiedliwiać :P może po prostu grymaśnej królewny nikt nie chce ? a ty od razu widzisz jedno nadwaga , jak otwierasz przewód doktorski to powinnaś być mądrzejsza....

sluchaj jest roznie- nie mam nic przeciwko grubym, ani ich szczesciu. Jednak wiekszosc z nich to nieszczesliwe, zamkniete w 4 scianach grubasy. Mialam taka panne na praktykach- 164 cm wzrostu, 130 kilo. 27 lat, dziewica (wbrew woli) nawet jeszcze z nikim sie nie calowala. Tez wmawia sobie do dzis, ze kiedys znajdzie kogos komu podobaja sie "puszyste". Ma olbrzymia kolekcje filmow. W czasie wolnym buja po necie i oglada coraz to nowe filmy ...i zre. Nawet ja lubie, dlatego powiedzialam jej szczerze ze MUSI schudnac, ze nie ma sie co ludzic (wmawia sobie, ze wyglada "troche jak Adele" :-( ) Tusza odstrasza i koniec. Latem tak jej puchna stopy, ze zadnych butow nie moze zalozyc, tylko takie laczki na basen :-( I tez "sie zastanawia" skad to. Mowilam jej, licz troche kalorie, idz na basen, wysiadz przystanek lub dwa wczesniej itd...nie, po co? lepiej siedziec i plakac. Naprawde mi jej szkoda, i zlosci mnie to troche- wyrzuca swoje zycie na smietnik

Gość ja też brałam sterydy
ja o odchudzaniu powiedziałam kilku grubym przyjaciołom ,że muszą dla zdrowia bo przy niewysokim wzroście przekroczone 100 kg to stanowczo za dużo i tu nie chodzi o estetykę ale o to ,żeby nie fiknęło któreś na zawał w wieku 40 lat szczególnie ci co palą , kuzyn grubego kolegi ważył 200kg przy 180cm wzrostu zawsze sam, schudł ładnie na ok 100 kg w przeciągu 2-3 lat , w wieku 45 zmarł bo miał wylew i atak serca, poprzednio cały czas był masakrycznie otyły :( jak widać waga zrobiła swoje i szkoda bo bardzo przystojny facet i wykształcony

Gość powiem tak...
hmmm co znaczy sensowny facet? zbyt ogółne pojęcie...

Gość do szafa_gra
ja usiłowałam kolegę razem z jego siostra tak zmusić i co , gówno :( dziewczyna śliczna blondynka .... poszła na bezrobocie roztyła się jak cholera , narzeka na kręgosłup i zadyszki ale z tym nic nie robi, najlepsze lata jej tusza zmarnowała :( ruszać się jej nie chce , kolacji sobie nie odmówi i słodyczy , często w domu frytki i tylko biały chleb i biały ryż, zdrowe jedzenie kuje w zęby:( tłumaczenie ,że je to co najtańsze albo ,że woli zjeść co lubi

Gość ta która zdecydowałaby się
na REGRESA, byłaby dopiero desperatką. Garb, platfusy, zwały tłuszczu, wygląd 65-latka, absolutny brak szyi, zębów zdaje się też, bujna przeszłość seksualna (w tym homo-), mściwość posunięta do ostatnich granic, jak sie jeszcze dowiem czegos to napiszę ;)

Gość do 24latek.,.,
sama jestem po studiach technicznych dość ciężkie studia ;) i mam wzięcie u prawników , którzy właśnie są pełni podziwu ,że skończyłam taki ciężki kierunek będąc kobietą ;) ale ja akurat nie gustuję w prawnikach bo są strasznymi cwaniakami , mogą być znajomymi albo mężami koleżanek ale ja na towarzysza życia prawnika bym nie chciała ;)mam faceta po pokrewnych studiach i jakoś na mnie nie narzeka , teoria obalona :D coś faktycznie z tobą nie tak 24 latku ;)

Gość koniec kropka i amen
ta która zdecydowałaby się na REGRESA, byłaby dopiero desperatką. Garb, platfusy, zwały tłuszczu, wygląd 65-latka, absolutny brak szyi, zębów zdaje się też, bujna przeszłość seksualna (w tym homo-), mściwość posunięta do ostatnich granic, jak sie jeszcze dowiem czegos to napiszę hahahahahaaaa :D leżę i umieram ze śmiechu

Gość koniec kropka i amen
Regres ma szanse ale tylko na desperata czy jest coś niżej od desperata? jest Regres :D

Gość ta która zdecydowałaby się
jeszcze duży bebzon i krótkie nóżki na których szybko biega i dużo przy tym nadaje, zawsze oburzonym głosem.

A mi sie bardzo podobaja takie dziewczyny...:) o wiele bardziej niż te szczuplutkie. I szansa na sensownego faceta jest jak najbardziej.

do regres a Ty myślisz, że każdej się podobasz? " A czy myslisz że dla mnie to wazne czy sie komus podobam czy tez nie podobam?

ja mam nadwagę i duże powodzenie, wśród sensownych i tych mniej sensownych facetów więc może Twój brak powodzenia wynika jednak z czegoś innego niż figura? Dużą masz nadwagę? Zresztą znam 2 dziewczyny na prawdę duże, ale w swoich związkach są tak szczęśliwe i mają takich facetów, że prawie każda im zazdrości, nawet ja. Ty też spotkasz swoją miłość, kwestia czasu :)

Gość ziutasss
moze tez puszukaj sobie faceta z nadwaga?

Gość kwiat pustyniew21we
fajny temat tylko mowa tutaj o dziewczynach puszystych tzn jakich?od kiedy mniej wiecej jest juz puszysta? http://www.google.pl/imgres?q=pulchna+kobieta&um=1&hl=pl&client=firefox-a&hs=g6M&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&biw=800&bih=467&tbm=isch&tbnid=sXB24GR_y-NpDM:&imgrefurl=http://lula.pl/lula/51,90144,5500628,America_Ferrera_pulchna_i_seksowna_.html&docid=B3OG3wZk4rRkfM&imgurl=http://bi.gazeta.pl/im/8/5501/z5501228X.jpg&w=336&h=640&ei=ixTjT8rrOo3vsgbc3tDBBg&zoom=1&iact=hc&vpx=100&vpy=27&dur=489&hovh=310&hovw=163&tx=100&ty=215&sig=114027617196922006765&page=1&tbnh=125&tbnw=66&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:6,s:0,i:87 taka to puszysta??

Gość juras ogoras
puszysta czyli po prostu GRUBA, nazywajmy rzeczy po imieniu, gruba pucia ktora by chciala fotomodela

Gość kwiat pustyniew21we
Gość juras ogoras
nie no 5 kg nadwagi to nie jest az tak wielka tragedia to ze zdjecia to jest grube

Gość skąd się wzieło określenie
puszysty ? puszysty moze być biszkopt lekki jak puch a nie kurwa wieloryb ,że niby co jest lekki i powabny jak ten biszkopt bo babka jest lekka jak piórko jej tkanka jak gąbka czy piana , bzdura tłuszcz , sadło , może jeszcze sama słodycz taka uroda ? bzdura do kwadratu taka maciora otyła nie jest lekka jak piórko tylko jest gruba ciężka i otłuszczona "puszysta" może być sierść długowłosego kota a nie spasiona baba

Gość skąd się wzieło określenie
pewnie jest tak jak juras ogoras mówi :( takie rzeczy tylko w erze a nawet już nie bo teraz T-Mobile :P ery gsm już nie ma :P no może jakby autorka była bogata jak Katarzyna Niezgoda to rozumiem

autorko- jestes dorosla kobieta, wielokrotnie przekonalas sie, ze facetow grube (darujmy sobie to "puszyste") kobiety nie pociagaja. Lub tez- podobaja sie niewielu facetom. Sama mam duzo znajomych, kolegow- jak siegam pamiecia, nie znam nikogo podniecalaby nadwaga-dodam, ze kobieta w rozmiarze 40-42 to generalnie jeszcze nie nadwaga. jak twierdzisz, otylosc jest twoja glowna wada, to ona stoi na przeszkodzie w poznaniu kogos. Dlatego masz 2 mozliwosci 1. Schudnij poprostu- nie siedz w domu, nie ogladaj komedii romantycznych i nie psiocz na facetow, ze pustaki idt tylko wez sie za siebie.. lub: 2. Znajdz grubego kolesia. Grubi faceci rowniez brania nie maja, sa smutni i rozzaleni jak ty. Zakladam ze nie jestes takim nedznym pustakiem jak ja i zwaly tluszczu nie przeslonia ci jego wrazliwosci i bogatego wnetrza.

Gość juras ogoras
w przypadku niezgody to troche na czym innym polega