Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna23

ZAWROTY GŁOWY I NUDNOŚCI CIĄGŁE ODBIJANIE BÓL GŁOWY I PODBRZUSZA? CO TO MOZE BY

Polecane posty

Gość Martyna23

Witam serdecznie:) Od ponad 2 miesięcy męcze się z ciągłymi nudnościami osłabieniem i zawrotami głowy :(. Nie jest to ciąża jestem ponad 4 miesiące po porodzie robiłąm testy wyszły negatywne w tym 2 z krwi oba wyniki wynosiły > 2,0 no i badanie usg równiez wykluczyło ciąże. Wczoraj w nocy wstałam do dziecka i momenstalnie zaczął mnie żołądek strasznie boleć i mdliło za moment zaraz przestałam widzieć i słyszeć ale nie zemdlałam miałam świadomość tego co się ze mną dzieje .... Miałam robioną morfologię jakieś 3 tyg temu żelaza we krwi malutko bo tylko 14 a norma jest od 50...Co może być przyczyna takiego samopoczucia??

Gość Martyna23
naprawde nikt nic nie wie na ten temat ??????

Gość bonanza
anemia albo wrzody żółądkowo- jelitowe b.podobne objawy miała moja kuzynka dziś jest po gastroskopii i na ścisłej diecie

Gość siri
Spróbuj przejść na dietę lekkostrawną, jedz często w małych porcjach, wypróżniaj się regularnie, pij herbatki ziołowe i zsiadłe mleko, jeśli to nie pomoże to idz do lekarza.

Gość ewferf
stawiam na anemie, a byłaś u lekarza z wynikami?

Gość Martyna23
Tak byłam dostałam własnie skierowanie na gastroskopię ale boje sie jak cholera... ;/

Gość Martyna23
i dzięki za odpowiedzi;] ja się jednak boje ze to może być cos poważnego. Ja mam celiakie i podejrzewam że to ma coś z tym wspólnego ... I już od kilku lat nie trzymam diety jem normalnie bo lekarz mi powiedział kiedyś że wynki wyszły ok i że prawdopodobnie mi to przeszło. Ale ta chorobę ma się całe życie i to nie przechodzi tylko dzieki diecie moze sie troche polepszyc wynik.Przeciez cale zycie trzeba trzymac diete;/ No niestety troche to zaniedbałam.... i jezeli to bedzie cos z tym wspólnego to bede miala wyrzuty sumienia do konca zycia.

Gość Martyna23
U mnie w rodzinie wszyscy maja celiakie mój tata mama siostry pewnie moje dziecko tez ją odziedziczy po mnie :(.