Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki12345

Pisał i cisza

Polecane posty

Gość Wiki12345

Piszę bo może ktoś umie to wytłumaczyć, poznałam chłopaka pracujemy w jednej firmie ale bardzo rzadko się widujemy z powodu specyfiki pracy. Spodobał mi się, wydawało mi się, że ja jemu też, po jego uśmiechach, spojrzeniach itp. Kiedyś chciał mnie podwieźć ale ja oczywiście niezależna odmówiłam. Ostatnio pisaliśmy do siebie smsy- w smsach wysyłał masę uśmiechniętych buziek itp. zdrabnaił moje imię, ( nigdy żaden facet tylu uśmiechów mi nie przesyłał) ;) zaproponował spotkanie ale odmówiłam miałam inne plany, potem na następny dzień zaprosił mnie na wyjście na miasto, odmówiłam bo znowu miałam zaplanowane popołudnie ale dopisałam że następnym razem chętnie.. wysłał mi smsa znowu z masą uśmiechniętych buziek jak to się niby strasznie cieszy, po czym ja mu wysłałam wiadomość i cisza od tego czasu,... nawet nie odpowiedział na pytnaie które zadałam.. wydaje mi się że okazałam mu że nie jest mi obojętny no ale.. może to taki typ faceta, albo tylko mi się coś wydawało.. proszę pomóżcie

Gość koterkaaa
dziewczyno faceci sa mega dziwni! ja mialam podobna sytuację ze facet udawał zainteresowanego a jak zobaczył ze ja zaczynam sie nakrecac na nasza znajomosc to odpuscił:-( tez przestał pisać do mnie z dnia na dzien...a ponoc tak był mna zainteresowany:-(

Gość gnaty ci połamie
a co cie obchodzi