Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołaj_z_3mis

nachalne babska

Polecane posty

Gość mikołaj_z_3mis

Wszędzie te nachalne babska, zaczepiają mnie, śmieją się, chcą wymiany kontaktów, spoglądają, a jeśli mój wzrok przez przypadek skrzyżuje się z którąś to tamta czuje się wybrana i myśłi, ze czeka nas jakiś romans. Co z tym robić, jak się pozbyć tych nachalnych bab, które niemal wchodza we mnie kiedy idę chodnikiem.

Gość kolos
pisuardesa, wymyłaś już wszystkie klopy na dworcu? jak nie to wracaj do pracy :D

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
to sobie napisz na czole "jestem gejem" i juz

Gość mikołaj_z_3mis
a coś w temacie? Bo widzę narazie samo gimnazjum dorwało się do klawiatur.

Gość mikołaj_z_3mis
kylie2585 - chciałbym tak umieć

znajdz w koncu wybranke z ktora bedziesz szedl za reke, wtedy juz zadna w Ciebie nie wejdzie hehehe jak to brzmi

Gość mikołaj_z_3mis
hehj,tylko ja nie chcę się z nikim wiązać

Gość nie patrz na nie ,
nie odwzajemniaj usmiechu , nie odpowiadaj zaczepiny lub zapytany , a jesli juz musisz to odburknij. A po czym sadzisz ,ze wyobrazaja sobie zaraz wielka milosc ?

no to powiedz "spadaj" i tyle, albo "jests brzydka".. bedzi eglupio takiej i sie uspokoi... co tak trudno jest cos chamskiego powiedziec, takiej to sie nalezy nawet:> hehehehe

Gość nie patrz na nie ,
stokrotula ,moim zdaniem wybranka nie pomoze .Jest pewien typ bab , dla ktorych wybranka bedzie wabikiem i ta druga jeszcze bardziej bedzie go chciala zdobyc

Gość podobny problem
u mnie zadziałała ciąża, faceci się ślinią do momentu, kiedy nie zauważą brzucha :D mój mąż ma natomiast taką metodę, że patrzy się na taką jak na kupę g** i z odrazą odwraca głowę - działa choć nie zawsze

nie wiem co na to poradzic..albo wez jakas kolezanke..sama nie weim..ja tak robie w przypadku ktorzy robia wszystko zebym zwrocila na nich to znaczy zaczepiaja,gwizdza,trabia i takie tam..takze radze ci nie zwracac na to uwagi..po jakims czasie bedziesz mial spokoj..tak ja mam teraz:)