Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanananana12345

Jak odzyskać zaufanie

Polecane posty

Witam, Jestem z chłopakiem od roku, wiem że to nie jakoś bardzo dużo ale jednak się do siebie przywiązaliśmy. Jednak ktoś postanowił zniszczyć to co stworzyliśmy. Zawsze przed pójściem na impreze pytałam go czy mogę lub po prostu inforomowałam go o tym jeśli nie mógł iść ze mną. Nie chodze na imprezy czściej niż 2 razy w imesiącu. Jednak ostatnio po godzinie 23 wysłał mi smsa że teraz wie wszystko. Okazało się, że ktoś powiedział mu, że widział mnie na imprezie/ach jak spotykałam się z innymi facetami. To jest oczywiście nie prawda. Nigdy go nie zdradziłam ani nie zdradze. Nawet nie tańcze z innymi facetami! Ale on mi nie wierzy. Zapytałam go czy mnie kocha, jego odpowiedź: "Tak oczywiście, nie jestem w stanie przestać, jesteś najważniejsza w moim życiu", zapytałam czy chce być ze mna, odpowiedział- po tym nie wiem. Nie wytłumaczył mi kto, kiedy, gdzie i z kim mnie widział, zresztą nie mógł widzieć... stwierdził że to nie ważne, że ważne jest to, że on wie. Starałam się tłumaczyć na ile mogłam. Powiedziałm że daje mu czas na przemyślenie tego wszystkiego. Ze jak bdzie wiedział czego chce to żeby zadzwonił. I że kocham tylko jego. On się zgodził. Powiedzcie, mam czekać czy spróbować jeszcze powalczyć? Ta rozmowa była w poniedziałek, do tej pory się nie odezwał.. Dodam że on ma 28 lat więc nie jest już gówniarzem który si o wszystko obraża, ja jestem niewiele młodsza.

Gość ggjuhhjgf
Zaufanie można stracić ale jak odzyskać któż to wie. Na pewno trzeba sporo sporo czasu

tak wiem, tylko ja naprawdę nie mam nic na sumieniu. Na imprezy chodze tylko z dziewczynami. NIe tańcze z innyim facetami, sama bądź z koleżanką. Nie powiem że nie podchodza do mnie faceci jak np pije drinka ale zawsze mówie że mam faceta dlatego nie siedzą dłużej niż 3 min. I on o tym wszystkim wie, bo zawsze mu mówie. On si jeszcze smiał że nie musze zdawa mu sprawpzdania bo on mi ufa. I nagle coś takiego...