Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erhfiortj9rs8i

orgazm u kobiety a wytrysk

Polecane posty

Gość erhfiortj9rs8i

Ostatnio odkryłam że podczas szczytowania mam coś jakby wytrysk wiadomo nie tak mocny jak u faceta ale jednak. Kurcze czy wy też tak macie bo nie wiem co myśleć?

Gość slonko :)
To normalne jak kobieta jest moxno i dobrze pobudzona.moja miewa wytryski

Gość erhfiortj9rs8i
aha, chociaż powiem że to trochę żenujące. Ciekawi mnie co myślą na ten temat mężczyźni?

Gość słoneczko :)
czemu żenujące ja tam się ciesze jak moja ma to znaczy że byłem gdzieś tam dobry :)

Gość 46776tgbjjbjbjbj
a ile masz lat dziecino że takich rzeczy nie wiesz? ufff to normalne,

Gość erhfiortj9rs8i
hmmmmmm.... no nie wiem?

Gość erhfiortj9rs8i
Nie wiedziałam i nie widziałam nigdzie, może gdzieś tam słyszałam o takim fakcie ale nie spodziewałam się że Ja będę miała bo raczej nie każda kobieta ma.

Gość slicznotka Barbie
mnie sie czasem to zdaza, fuj.... cala posciel mokra

Gość erhfiortj9rs8i
Właśnie o to chodzi też jestem trochę zdegustowana.

Gość Fajny koloooo
Noo mojej dziewczynie tez się to zdarza bardzo często :-) I fakt pościel do wymiany za każdym razem...a ogólnie to raczej przyjemne to to w sumie dla faceta nie jest.

dla dojrzałego faceta to jest super przyjemne bo psychicznie czuje się spełniony jako facet Kobiety mają opory okazywaniem wytrysku bo uważają że partner może odbierać to z zażenowaniem lub obrzydzeniem szczególnie w początkach poznawania sexualności.Chodzą nawet takie określenia w srodowisach wiejskich chłopaków że, ..." podczas ruchania dziewczyna się posikała tak było jej dobrze kiedy ją ruchałem" Jest to prymitywne, głupie określenia, ale sie zdarzają i to ma bardzo negatywny wpływ na życie seksualne w przyszłości

Gość fdohasdhshgsd
Jaki wiejski weterynarz-fachowiec z ciebie widać że uczysz swoich kumpli przy piwie pod sklepem na wsi że to nie sikanie tylko mokry orgazm

fajny koloooo Noo mojej dziewczynie tez się to zdarza bardzo często I fakt pościel do wymiany za każdym razem...a ogólnie to raczej przyjemne to to w sumie dla faceta nie jest. nie zaslugujesz na jej orgazmy skoro piszesz ze to nie jest przyjemne

jesli doprowadza swoja kobiete do takiego orgazmu i mysli przy tym -kurwa,jak ciulowo,znow wszystko plywa- to malo to z przyjemnoscia jest zwiazane. dobrze zerznac znaczy dla mnie zupelnie cos innego

i to nie jest przyczepianie sie,lecz glos w dyskusji. nie wiem dlaczego tutaj ludzie na sile doszukuja sie tresci miedzy wierszami.

Facet powinien być raczej z siebie dumny niż przejmować się tym, że pościel jest mokra. Mokra może być też od potu czy spermy. Co za różnica? Ważne, że jest zajebiście.

Gość ona bez nicku
Pierwszy taki orgazm miałam w wieku 36 lat :) od tego czasu wiem co to przyjemność kochania, zadziwiające jest to, że doprowadził mnie do niego stały stary bywalec internetu. Chwała mu za to :)

Gość ona bez nicku
Dobry doradca. O jakim negatywnym wpływie na dalsze życie intymne piszesz ? Co Twoim zdaniem jest lepsze ? Jak facet dyma i nawet nie zainteresuje go czy kobieta jest już gotowa ? do cholery trzeba być naprawdę wprawionym kochankiem by potrafić wzbudzić emocje po których soki same płyną po udach. Mam nadzieję, że minęły już te czasy kiedy kobiety udawały orgazm ! Wielu chce bzykać tylko, że większość nie wie jak się za to zabrać.

Gość Dotusia
Niektóre kobiety miewają wytrysk podczas orgazmu. To zupełnie normalne, zwykle towarzyszy on bardzo mocnym orgazmom więc jest czego zazdrościć :). Podkładaj sobie gruby ręcznik albo coś, w co płyn może wsiąknąć i nie pomoczy pościeli.

Gość uj jak drąg
obie moje kobiety w tym roku miały regularnie takie mokre orgazmy i jedno, co mogę powiedzieć to to, że nie ma nic bardziej przezajebistego! :D