Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamapooodluszka

proszek do prania dla niemowlat

Polecane posty

Gość mamapooodluszka

Dziewczyny, czy taki proszek nadaje sie do prania ubranek niemowlecych? http://www.persil.pl/produkty/persil_do_skory_wrazliwej/produkty_persil_sensitive/ Niby jest narysowane dzieciatko na nim, ale jak czytałam opis na opakowaniu to nicnie bylo, ze nadaje sie od pierwszych dni zycia. stosowałyscie taki proszek? Jesli nie,to jaki polecacie?

Dla noworodka bym go nie brała. Lepsze są typowo niemowlęce typu Dzidziuś, lovela czy jelp.

na początek to najlepszy jest płyn nie proszek. lepiej się wypłukuje. teraz synek ma prawie rok i ja używam teraz proszku "dzidziuś" użwyałam trochę "bobas" ale mały dostał uczulenia.

Gość mamuska mama
dla noworodka dzidzius, lovela; ja po 6 mies zaczelam uzywac persil sensitive i nadal uzywam - cora ma ponad 2 lata

Gość Upalona Jadzka
Ja w ogole nie piore w detergentach tylko w eko kulach. Taniej i bezpieczniej.

Gość sandi.....
ja uwazam ze najlepszy jest biały jelen

raczej kup typowo dziecięcy proszek na początek. nie ma co eksperymentować już na pierwszy rzut z dorosłymi proszkami. ja używam loveli i jestem zadowolona. ale bratowa np. gdy mała skończyła 3 mies, wyprała na spróbę kilka ubranek małej w zwykłym vizirze sensitive i mała nie miała uczulenia więc od 3 mies używała i używa do tej pory vizir sensitive.