Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdibogf32hk4hgbvr

gdzie mój błąd a może go nie ma ?

Polecane posty

Gość mdibogf32hk4hgbvr

pomocy, nie wiem czy dobrze wybrałam, studiuję administracje bo zawsze chciałam być policjantką, jednak teraz po roku studiów ta ochota mi przeszła czy w ogólę ktoś znalazł po tym kieunku pracę czytam tutaj dziewczyny które wybierają sie na prawo... nie to że nie jestem ambitna ale po prostu zwyczajnie nie dałabym sobie tam rady a już nie mówię że bym się tam nie dostała, byłam zawsze wolnym duchemmm lubiałam imprezy zjaomych nigdy nie myślałam przyszłościowo, dopiero teraz gdy siędzę na marnej posadzie w urzędzie miasta, i studiuję zaocznie myśle gdzie zrobilam błąd... może go nie ma ?

Gość Błąd popełniliśmy wszyscy
Pozwoliliśmy w Polsce zlikwidować miejsca pracy. W zamian nie dostaliśmy nic.

Gość Jak to nic ?
Możemy całkiem legalnie niemcom czyścić sracze :D

Gość PolicPolic
Do policji to ty możesz zdawać równie dobrze po Liceum. Tam nie liczy się wykształcenie, oczywiście średnie powinno być, ale umiejętności fizyczne (test sprawności fizycznej) i wiedza o społeczeństwie, bo z tego zdaje się test wiedzy ogólnej. Potem masz jeszcze rozmowę z psychologiem, test multiselect, wywiad zorganizowany, na końcu badania przez policyjnych lekarzy. Żadne studia nie są ci do tego potrzebne. Po prostu musisz przejść niezłe sito egzaminacyjne żeby zostać policjantką.