Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

MOJE FOTO Z KOMUNI

Polecane posty

dal bym wam do ocenienia mojej twarzy pare fot ale obawiam sie ze jakies debile zaczna sie nabijac i pokazywac moje foty

Gość hjjhf
Właśnie żona mi cię pokazała. Ale dałeś z tym zdjęciem. Znamy się stary od lat :) Ale żeby tu zdjęcie dawać... UUU, stary, przegiąłeś. Hehe, pozdrawia - stary kumpel - prawie sąsiad ;) Jaki ten świat mały... :0

ja jak czasami ide ulica i zobacze takiego w moim wzroscie to az mi sie slabo robi ele nie mialem takich kompleksow wiesz dopuki na kafe nie wszedlem

A to Twoje zdjęcie z podpisem mi się śmiesznie skojarzyło. Myślę, że dla tego chłopaka przyjaźń damsko-męska nie istnieje.I widać to po minie. :D

Gość zalezy z jakiej okazji te
śliczne oczka i zgrabny nosek, niepotrzebnie masz kompleksy. Facet, który u mnie zakładał kuchnię nie miał więcej niż 160 wzrotu i jednostronny garb. Ma żonę, dziecko a przyjechał do mnie toyota rav4 i wszystko z pracy fizycznej. Jednak chlop się nieźle narobi po 12 godzin, ale wakacje też mile spędza z tego co opowiadał. Zresztą żonka też pracuje, także żyje im się naprawdę dobrze. Aha... ona jest wyższa od niego o 10 cm i jeszcze nosi szpile :)