Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was

30-latek jest już zajęty zazwyczaj, jeśli nie to coś z nim nie tak...

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 21
Ja mam w otoczeniu wiele par zwiazanych po 30 i nie widze aby byly dziwne lub niedopasowane.

drenazysta...powoli, powoli, bo się zapętlisz. Jesli facet mając lat 30sci jest taki atrakcyjny a kobieta nie, rozumiem że startowac będzie do 20stek, a z kolei tu może być problem, bo wtedy bedzie starym prykiem dla 20stki :D Tego typu mężczyzn, jakich opisujesz po prostu nie ma, ponieważ: i tutaj prosze wrócic do listy Stokrotuli, co dzieje się z facetami po 30stce. Albo nie ma pracy, albo jest maminsynkiem, albo ma coś z głową.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Drenazysta, bardzo ciekawy wywod, duzo prawdy ale jest jedno ale "Z tego właśnie powodu kobiety w związkach (i nie tylko) robią co mogą aby zniechęcać faceta w realizacji celów, pragnień, które zwiększyły by jego status społeczny." Nie do konca, czesto wlasnie zachecaja faceta do tego, bo z tym wiaze sie kasa, kasa ktora one beda molgy wydawac. Kobiety sa bardzo leniwe

dziewictwo kobiety nie ma nic wspolnego z tym czy kobieta sie szanuje/nie szanuje. Oczywiscie sie mylisz kompletnie.

Jesli facet mając lat 30sci jest taki atrakcyjny a kobieta nie, rozumiem że startowac będzie do 20stek, a z kolei tu może być problem, bo wtedy bedzie starym prykiem dla 20stki kompletna bzdura. Kobiety z reguly szukaja facetow starszych od siebie i z takimi sie najczesciej wiaza. Powiedzmy 32 letni facet jest bardzo atrakcyjnym kaskiem dla swiezo upieczonej absolwentki jakiejs uczelni wyzszej czy tez 27 latki

hahahah porozmawiajcie chłopcy na boku i ustalcie jedno zeznanie: bo jak kobieta zachęca, to źle, a jak zniechęca też źle No wlaśnie klasyczne myslenie panów po 30stce

Co ma dziewictwo do szanowania sie? Nie mozna miec 10 partnerrow seksulanych majac 30 lat i mowic ze sie szanuje

Tego typu mężczyzn, jakich opisujesz po prostu nie ma, ponieważ: i tutaj prosze wrócic do listy Stokrotuli, co dzieje się z facetami po 30stce Oczywiscie ze ich jest i to niemala liczba. Ty ich nie spotykasz, bo oni nie chce miec z toba nic wspolnego. Nie ta liga, nie ten target

dobrze że ta stata ciota dżem nigdy nie dotknie żadnej kobiety. a szczekać w necie to sobie może od jednej masturbacji do drugiej, każdy robi to, na co go stać. :)

W tym sęk, ze nie ma żadnej takiej reguły, pytający. Kobiety wiązą się i z młodszymi i ze starszymi, tak że nie twórz, jak nie masz podstaw, bo wychodzisz na ignoranta

Gość Zuzanna Amelia & 21
pytajacy - mozna miec 20 partnerow analnych , 30 oralnych i miziac sie z kim leci a dziewictwo zachowac dla meza po slubie. Inteligentne dziewczyny dokladnie tak robia. Ale Tobie zycze z calego serca dziewicy:

ja tez nie jestem po 30 a czy ja napisalem, ze jak nie jest dziewica to miala 10 partnerow? Jesli kobieta majac 25 lat miala wiecej niz 2-3 partnerow seksualnych to trudno mowic zeby sie szanowala, nie ma mowy by z wszystkimi szla do lozka z milosci, a nawet jesli tak bylo, to za szybko sie "zakochuje"

W tym sęk, ze nie ma żadnej takiej reguły, pytający. Kobiety wiązą się i z młodszymi i ze starszymi, tak że nie twórz, jak nie masz podstaw, bo wychodzisz na ignoranta Oczywiscie, ze jest regula, co nie oznacza ze nie ma wyjatkow Zdecydowanie wiecej jest par gdzie to facet jest starszy. to Ty robisz z siebie ignorantke

pytajacy - mozna miec 20 partnerow analnych , 30 oralnych i miziac sie z kim leci a dziewictwo zachowac dla meza po slubie. Inteligentne dziewczyny dokladnie tak robia. Ale Tobie zycze z calego serca dziewicy: Ja mowie o dziewictwie psychicnzym a nie o posiadanie blony. Blona nie ma zadnego znaczenia

pytający...mentalnie jesteś :) najmądrzejszy...i Ciebie jeszcze właśnie czytam z ciekawością, co masz do powiedzenia

z faktu, ze kobieta nie jest dziewica wynika tylko to, ze miala jednego parntnera (o tym wiemy) Nie jednego, a PRZYNAJMNIEJ jednego, to jest istotna roznica

Gość Zuzanna Amelia & 21
pytajacy - a kiedy dla ciebie nie jest za szybko? jak sie wczesniej umowi na 4 kawy czy na 6 ? Po ilu randkach ma sie pozwolic pocalowac aby byla "porzadna"? Po 2 ? Po 4 ? Po 5 ? Ile razy musisz postawic kino , knajpe i ile prezentow kupic abys mogl uznac , ze dziewczyna sie szanuje ? Jak zaplacisz tylko za jeden obiad to jest szmata a jak za cztery to jest porzadna ? Jakie kryteria przyjmujesz ?

Gość do koralowa
Dobrze prawisz.

koralowa Piszesz brednie. Zwiazek gdzie to kobieta jest starsza od faceta, jest wyjatkiem, regula jest sytuacja odwrotna. Takie sa fakty, czy ci sie to podoba czy nie

koralowa o, jak mi milo;) pytajacy: tak, przynajmniej jednego, ale to ze miala wiecej bierzesz z kosmosu. Czyli jesli poznaje kobiete, ktora rozstala sie ze swoim pierwszym partnerem i ja jestem jej drugim i ona nie jest dziewica, to znaczy ze to kobieta, ktora sie nie szanuje? Nie.

njunnujn Szczekasz to ty, czego dowodem jest twoj ostatni post. Psy szczekaja a karawana jedzie dalej

Gość Zuzanna Amelia & 21
A co to takiego to dziewictwo psychiczne? Po czym je poznajesz, jak odrozniasz i w jakich kategoriach opisujesz ?

pytajacy: tak, przynajmniej jednego, ale to ze miala wiecej bierzesz z kosmosu Jakiego kosmosu Kobiet niedziewic ktore mialy tylko jednego partnera, jest zdecydowanie mniej, niz kobiet niedziewic ktore mialy wiecej niz jednego partnera(co najmniej dwoch i wiecej). To jest czysta matematyka

Zuzanna Amelia & 21 Sorki, ale za duzo osob do mnie pisze, bym mogl zdazyc wszystkim odpisywac