Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was

30-latek jest już zajęty zazwyczaj, jeśli nie to coś z nim nie tak...

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Wolne, inteligentne, ladne 30-latki wybieraja mlodszych, Jesli te 30stki byly inteligentne i ladne to w wieku 30 lat by nie byly same

Gość prawda koralowa
Dla jasnosci mam mlodszego partnera i jest Najlepszy:) ze starszymi mam tylko i wylacznie zle doswiadczenia, never again!

Wolne, inteligentne, ladne 30-latki wybieraja mlodszych Kobiety po 30 to sobie moga wybiera, co najwyzej kanal w telewizorze

prawda koralowa Teraz jest fajnie, ciekawe jak bedzie za pare lat, jak twoja atrakcyjnosc spadnie a jego jak nie wzrosnie, to bedzie na takim samym poziomie

Gość Zuzanna Amelia & 21
20:37 [zgłoś do usunięcia] pytajaccy dzenntellmannn Wolne, inteligentne, ladne 30-latki wybieraja mlodszych, Jesli te 30stki byly inteligentne i ladne to w wieku 30 lat by nie byly same Tu sie musze z Toba zgodzic.

najmadrzejszy na swiecie jesli jest taka atrakcyjna, to nie tylko dla mlodszych facetow to nie przypadek ze wybiera tylko mlodszych Spadam na mecz, byc moze bede po meczu. zycze owocnej dyskusji

Gość kaga p
ja powiem jak to jest z tymi mlodszymi. Czujemy si e bardziej atrakcyjne wtedy gdy możemy mieć młodszych

Gość Zuzanna Amelia & 21
Wydae mi sie , ze troche mylicie pojecia. Kobieta 30+ jesli nie w stalym zwiazku to raczej bedzie szukac kogos na stale. W tym momencie gra role stabilnosc i pozycja potencjalnego partnera a to raczej obszar facetow nadal starszych od niej. Mlodszym zajmie sie chetnie taka 40+ albo 50+ bo wtedy bedzie sama juz ustawiona i najczesniej po zwiazku. Wtedy virylizm mlodego faceta bedzie mial wieksze znaczenie niz potencjalny status zwiazany ze stalym partnerem.

[zgłoś do usunięcia]pytajaccy dzenntellmannn Stokrotula "teraz faceci właśńie patrzą na status kobiet, i na kase przede wszystkim! Chca miec wygode! Nie jest tak że poczuwają się do zapewnienia tam czegoś kobiecie, wręcz się odwracają od tych stereotypów i sami wymagają aby kobieta odnosiła same sukcesy zawodowe, miała kupe kasy" hahahaa dobry zarcik Dla facetow znacznie wazniejsza jest uroda kobiety niz jej kasa poza tym mamy rownouprawnienie, jak kuba Bogu tak Bog kubie jestes typowa kobieca hipokrytka, kali ukrasc to dobrze, ale kalemu ukrasc to zle ----------------------- NIe podoba mi się Twoja odpowiedź w moim kierunku, ponieważ nie masz żadnych argumentów za tym, żeby wydać taki osąd, że jestem hipokrytką w tym co napisałam:/ Akurat mam sytuację, gdzie ja jestem osobą młodą,a partner jest po 30 i jakos nie moge sie doprosić żeby w końcu łaskawie zamieszkał w moim lokum, które czeka od jakiegoś czasu na nas:/ Nie wymagam od niego domów, basenów.. raczej zapraszam do swojego dobytku i co:?? Czy jestem hipokrytką... Nie znasz kogoś a bzdury wypisujesz na amen.

Stokrotula ...Tym co napisał pytający, nie przejmuj się. On nie pisze tego, co przemyślał, przezył, zaobserwował i ma poparcie w rzeczywistości, ale pisze tak, jak chciałby, zeby było. Jesli sie napisze że sie ma młodszego, to on, że pewnie nie zasługiwało sie na starszego, ale jesli napiszesz że sie ma starszego, to pewnie dlatego, ze zaden młodszy nie chciał itd. On nie może ucieszyć się żadnym cudzym związkiem, ponieważ go to mierzi. Natomiast na Twoim miejscu przyjrzałabym się związkowi w ktorym jesteś, bo nie wygląda to dobrze. zwłaszcza w odniesieniu do tego co piszemy tutaj o 30parolatkach...

koralowa ma racje, to ze facet ma 30 lat, mieszka z rodzicami i rodzenstwem i nie chce sie wprowadzic do ciebie, jesli masz mieszkanie, jest delikatnie mowiac dziwne. Ja nie mieszkam z rodzicami od czasow matury i pojscia na studia i bylo to dla mnie oczywiste, tak samo jak oczywiste bylo dla mnie zamieszkanie z dziewczyna po kilku miesiacach zwiazku.

No macie rację. Ja to wszystko wiem, ale się łudziłam cały czas, że może może... coś w końcu ruszy się do przodu, ale... chyba nie. Stąd moje wnioski, że 30latkowie nie mają do końca równo pod sufitem. Jest dziecinny jak na swój wiek, ale jest atrakcyjny...... Utwierdzany przez siostre, że już nie ma takich facetów jak on;) Może to wszystko wpływa na to, że boi się w ogóle odpowiedzialności?!?!?!

Ty to powinnaś dostać opr.. kurcze.. chciało dziewczę zacząć od nowa na kafe i nici... teraz demony kręcenia beki tu mnie dopadają...

ale poczytam sobie wasze dzisiejsze wypociny, muszę się edukować, co to teraz za wymagania się stawia ludziom koło 30 ;) Jestem z 4 lata w plecy w randkowaniu ;)

nie wiem.... studiowałam w Sopocie i jest mi bliżej do Sopotu niż do centrum Gdyni ;) więc mykam chętniej tam ;p