sally91 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała56 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 u mnie dzisiaj 53.7 nerwy mnie zzeraja-dieta chwilowo niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość selita Napisano Czerwiec 29, 2012 11.07 urlop się zaczyna? Wiecie, nadwagi się nie zrobiło w kilka tygodni, więc i pozbyć się jej trwale może być ciężko w tak krótkim czasie. Ja po prostu cieszę się, że to co jem, jest zdrowe, spadek wagi może przyjdzie z czasem. Dużo porad jest w "Twoim przepisie na zdrowie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sally91 0 Napisano Lipiec 1, 2012 11 mam urodziny.bedzie ciezko,tymbardziej ze wrocilam do domu i mi dogadzaja- bronie sie przed jedzeniem rekami i nogami,ale jest zle. walcze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dona1982 Napisano Lipiec 1, 2012 Też zaczynam od jutra, ale na kefirze, jabłkach i warzywach. Wiem nie zdrowo, ale zaryzykuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach