Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godzina duchÓoÓw

kurwa, dlaczego facet jest rozliczany po tym czy ma kobiete?

Polecane posty

Gość godzina duchÓoÓw

niestety ale taka jest prawda.. dzisiaj facet przez kobiety jest rozliczany w dwojaki sposób po pierwsze czy ma pieniądze... to taki standard a druga sprawa.. to to czy ma kobiete lub czy miał kobiete , ewenturalnie ile ich miał.. dla kobiet, facet który np ma 25 i nigdy nie był w związku i jest prawiczkiem to zwykła ciota i leszcz.. i mimo, że on np może go lubić itp, to napewno nie bedzie myslala o nim w kategoriach "kochanka lub faceta na stałe" facet który już nie jest szczeniakiem aby zainteresować jakąś kobiete musi mieć już w doświadczeniach przynajmniej jeden długi poważny związek no i najlepiej pare dup sexualnych na koncie.. faceci bez doswiadczenia z kobietami , ktorzy maja juz swoj wiek są na starcie przegrani

Gość juras ogoras
akurat jest odwrotnie, singiel nie jest tak zle postrzegany jak singielka singiel zazwyczaj jest postrzegany jako ruchacz, imprezowicz, lowca singielka natomiast jako potencjalna stara panna, kobieta ktorej nikt nie chcial, desperacko patrzaca na tykajacy zegar biologiczny

Gość jhgvfds
"faceci bez doswiadczenia z kobietami , ktorzy maja juz swoj wiek są na starcie przegrani " Gdyby nie to jak kobiety traktują takich mężczyzn nie musieliby myśleć nawet o agencji.

Gość godzina duchÓoÓw
// singiel zazwyczaj jest postrzegany jako ruchacz, imprezowicz, lowca // hahahahah... powiedz to tym wszystkim prawiczkom z forum akurat kobiety doskonale potrafią rozpoznać tego ruchacza, imprezowicza, którzy z wyboru są wolni i ruchają, od prawiczków, którzy są ciotami i dlatego nigdy nie ruchali.. a wierz mi, im raczej nie jest do śmiechu

Gość ghjggfd
Dlatego się chodzi do agencji by to doświadczenie zdobyć niestety przez kobiety nie mamy innego wyjścia.

Gość dzisiejsze tezy
kobiety olewają dobrych, grzecznych i facetów bez doświadczenia.

to chyba nie tylko teraz tak jest :) Kiedyś nie było określenia "singiel", tylko "stary kawaler" i też nie patrzyło się dobrze na osoby samotne w jakimś tam bliżej nieokreślonym wieku. Myślę, że i tak ludzie stają się bardziej tolerancyjni :)

Gość ghjggfd
"kobiety olewają dobrych, grzecznych i facetów bez doświadczenia." Dokładnie ja całe życie chciałem zrobić swój pierwszy raz z kobietą którą kocham a musiałem iść do agencji bo żadna nie chciała być z prawiczkiem. To jest jakaś paranoja.

coz a kobieta powinna byc cudownie piekna i w wieku 25 lat musi byc dziewica (przed NIM nie miala zadnego zycia, wachala kwiatki i czytala ksiazki)

Gość juras ogoras
nie musi byc dziewica, najwazniejsze zeby byla atrakcyjna i seksowna

Gość godzina duchÓoÓw
szafa gra, mylisz pojecia.. nikt nie szuka dziewicy w wieku 25 lat ale chodzi o to aby ta 25letnia kobieta miala no nie wiem.. z 2 facetów , a nie kurwa 10.. a dzisiaj niestety blizej kobietom do 10 niż do 2 oczywiscie mowa o tych choć troche atrakcyjnych kobietach, bo pasztety nas nie interesują

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiii
juras ogoras nie musi byc dziewica, najwazniejsze zeby byla atrakcyjna i seksowna Tak??A ciągle widać tu posty, że laska, która miala kilku partnerów seks. to koorwa, że kijem by takiej nie tknął po kimś itp:P

Gość mała miiiiiiiiiiiiiiiiiii
Atrakcyjne kobiety na ogól szukają atrakcyjnych mężczyzn, taka super laska przecież nie zainteresuje się chuderlawym, przygarbionym wymoczkiem bez doświadczenia łóżkowego...

Gość juras ogoras
Tak??A ciągle widać tu posty, że laska, która miala kilku partnerów seks. to koorwa, że kijem by takiej nie tknął po kimś itp To sa teksty pisane przez niesmialych prawikow ktorym sie wydaje ze dla dziewicy beda bogami i rycerzami seksu. dla normalnego faceta w wieku dwudziestuparulat nie robi to wiekszej roznicy, przeciwnie ja na przyklad wole doswiadczone a przed doswiadczona kobieta prawikowi nawet by nie stanal ze strachu

Gość właśnie w takim...
się zakochałam. I właśnie ten nie wie czego chce :D

Gość prawiki są tutaj
przestańcie nadawać na prawików.

w kazdym razie panowie nie placzcie tak nad soba- doswiadczenie mozna zdobyc a urode juz nie za bardzo nie tylko wam nie jest lekko

Gość SportIsMyLife....
/// doswiadczenie mozna zdobyc a urode juz nie za bardzo /// jedno mija sie z drugim.. aby mieć doswiadczenie, trzeba miec urode

Gość prawiki są tutaj
Nie wiedzą też wielu innych rzeczy. Owszem jesteśmy niedojdami ale to nie nasza wina. Nie jest dobrze nadawać na dom rodzinny ale stamtad wynieśliśmy wszystko.

Gość cechy.starego.kawalera
- zaszywa sie w domu - nie ma przyjaciol albo ma ale tylko jakies odrzuty -istnieje dla niego tylko komputer, tv, ksiazki,.........(wybierasz co chcesz) - ma balagan wszedzie w domu i to mu nie przeszkadza - ciagle narzeka - wszytko go drazni - nie lubi siebie samego - lubi lenistwo - nie lubi pomagac innym, a jesli juz, to narzeka - wydaje kategoryczne opinie o innych - nie dba lub przesadnie dba o swoj wyglad (zaznacz wlasciwe) - ogolnie......jest meczacy dla otoczenia, upierdliwy, nijaki, samolubny" "upierdliwy do bolu zrzedzacy sknera wyjatkowo pedantyczny kobieta dla niego to przeszkoda i klopot w realizacji celow" "-w wyglądzie często dopracowany(za dużo czasu dla siebie) -denerwują i irytują go szczegół-np. skrzypiące wycieraczki samochodu(cisza w mózgu) -nie płaci na randkach za kobietę(dawanie to pojęcie mu obce) -jak zatelefonuje to gada tylko o sobie" "Boi się zobowiązań, nie wierzy kobiecie, smęci, zrzędzi, jest głupiomądry, wydaje mu się ze wszystkie rozumy pozżerał"

Gość rybler
"nie wierzy kobiecie" dziś raczej tylko głupiec wierzy "nie płaci na randkach za kobietę(dawanie to pojęcie mu obce)" Jeśli ona zaprasza ona płaci ,Ja zapraszam ja płace "często dopracowany(za dużo czasu dla siebie)" kobiety nieważne czy wolne czy nie robią to od urodzenia "kobieta dla niego to przeszkoda i klopot w realizacji celów" Ma cel w życiu i nie jest nim kobieta to ma być wada? te cechy starego kawalera to z jakiejś naprawdę starej księgi były chyba bo nijak to ma się do rzeczywistości.

Gość rybler
Strasznie nienawidzicie mężczyzn którzy Was nie chcą bo to oznacza mniejszą waszą atrakcyjność

Gość cechy.starego.kawalera
ja temu wierze, bo mam wiekszosc

rybler Strasznie nienawidzicie mężczyzn którzy Was nie chcą bo to oznacza mniejszą waszą atrakcyjność dokladnie, zawsze jak dowiaduje sie o kolejnym podstarzalym i sfrustrowanym koniobijcy, chwyta mnie zalamanie nerwowe Mysiu pysiu- to wy nienawidzicie, bo wiecie, ze nigdy nie bedziecie mieli zadnej z nas...naszych slodkich wilgotnych piczek, goracych ust i sprezystych piersi ,-)

Gość rybler
"Mysiu pysiu- to wy nienawidzicie, bo wiecie, ze nigdy nie bedziecie mieli zadnej z nas...naszych slodkich wilgotnych piczek, goracych ust i sprezystych piersi ,-)" jeśli zależało by mi tylko na kobiecym ciele to by do agencji poszedł tam bym to dostał ale ja głupiec traktuje kobiety jak ludzi i zależy mi na czymś więcej.