Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topoprostujestemjatakakobietka

dzieci

Polecane posty

witam mam chłopaka starszego 9 lat mówiłam mu na poczxątku że nie chcę mieć dzieci wszystko było okej ale teraz on strasznie nalega na to jak go przekonać że naprawdę ich nie chcę czy dać sobie z nim spokój? to mój 1szy facet jesteśmy już chwilę razem przeżyłam z nim piękne chwile ale nie dam mu dziecka ! proszę o pomoc!

To ile masz lat? Olej starca ;) on nie odpuści, czas go goni, a ty sobie życie zepsujesz obowiązkami. Żyj póki możesz. Szczególnie,że to twój pierwszy. A jak nie chcesz dzieci, to nie miłość. Idź dalej, dziewczyno.

Gość nie uwazam tak
Wcale nie uwazam, ze jesli nie chce sie miec dzieci to nie jest milosc. Znam wiele malzenstw z dlugim stazem, ktore nie maja dzieci, bo po prostu nie chcialy i sa szczesliwi. Maja wiele czasu dla siebie, wychodza wszedzie razem i ich milosc widac na kilometr... nie kazdy musi miec dzieci... Ja rowniez jestem w dlugim zwiazku. Zarowno ja jak i maz nie chcielismy i nie chcemy miec dzieci. Nie widze w tym niczego dziwnego. Jedni maja instynkt drudzy nie. A miec dzieci na sile to jest dopiero bez sensu...

mam 20 lat ;) wiem że pewnie stary jest co do mnie ale kocham go, ale mam wątpliwości czy on mnie też skoro tak usilnie chce dziecka a ja nie- i nie kryłam się z tym od początku.

on tez na poczatku mowil ze nie chce a teraz takie numery..... dziwny jest nooo.... mi jest szkoda bo to mój 1szy facet z nim przeżyłam wiadomo co i myslalam ze tak bedzie :(

proszę kobitki co ja mam zrobić? mam mętlik w głowie :(

bachory mnie denerwują, on je kocha, wg mnie jest nienormalny, jednak go kocham :(