Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frugo ???????

O co lata z tym frugo??

Polecane posty

Gość frugo ???????

Jestem dzieckiem urodzonym w latach 80. Wtedy frugo piłem może ze 3 razy. Dziś kupiłem tak przy okazji. Wypiłem i rewelacji nie ma. Tu chyba chodzi o kult podobnie jak o puszkę pepsi. Bo droga i z automatu to będę pił 30min... A takie frugo to na 2 łyki jest. Już pomijam fakt że nie wiem ile dałem ale coś koło 1,5pln. Za 2 czy 3 pln mam z biedronki muss bananowy. Który bardzo lubię. Za podobną kasę masz izotonik. ROZUMIE GDYBY BYŁO DOBRE ALE NIE JEST. Dawniej chodziło o kapsle pstrzykajace których nigdzie nie było a teraz ?? Swoją drogą dziwne że frugo nie opatentowało tego.

Gość frugo ???????
Ja na serio pytam. Nie znam się za bardzo na cenach. Ale taki kubuś czy takie coś z zajączkiem jest znacznie lepsze. Reklama potrafi sprzedać wszystko nawet kupsko.

Gość sdfghjkl
gdzie ty w latach 80 tych widziałeś frugo? Frugo pojawiło sie dobrych kilka lat temu,potem zniknęło ,teraz powrócilo i juz niestety w gorszej jakości.

Gość nieoNN
Uwielbiam frugo,najbardziej czarne/

Gość frugo ???????
Wlasnie kupilem to czarne. LUDZIE Z LAT 80 Bo miałeś te 15 czy 20 lat jak piłeś tak ?????????? Ludzie urodzeni w 90 chyba go nie widzieli.

Gość huihui
o to chodzi, ze postawili na nowoczesny PR i placa studenciakom za zakladanie watkow o frugo, zeby ludzie sie dowiedzieli, ze znowu mozna go kupic. Ja padlam ofiara tej reklamy kupilam jedna butelke i byl okropny, tego sie pic nie da, to nie jest nawet sok, tylko napoj owocowy:O

Gość faeraqfefre
Frugo było w latach '90. był to napój dla młodzieży czyli dzieci urodzonych w latach '80

Gość frugo ???????
Kupiłem tez dziś flipsy truskawkowe :) Nie wiedziałem że to jeszcze produkują. TO JEST SMAK!!! Jeszcze tylko mi bekonowych takich płaskich do szczęścia trzeba. Takich zawijanych serowych w takich niebieskich duuuuuuuuuuuuzych pakach były z napisem na całości po lewej stronie. I pamiętam że były bardzo tanie. Że w cenie małej paczki innych. Albo takich kuleczek orzechowych. Mniam. A obecnych chipsów to nie jadam. Jedynie takie laysy czarne super ostre. A tak to pewnie z 4 lata innych nie jadłem. Jedynie próbowałem w tubie coś jak poppers ?? tak sie to nazywało. Ale miały smak ciasta albo naleśnika.

Gość frugo ???????
No tak jak pisałem. Pamiętam że byłem na kolonii jak zrobiła się moda na frugo. 92 94 rok gdzieś tak. Czytałem skład i niby nic tam nie ma tylko soki zagęszczone. Trudno orzec. Wątpię by był prawdziwy cukier a nie aspartam np. Bo jest tak cholernie słodki że musieli by tu dać z 4 łyżeczki cukru. A to podniosło by cenę.

Gość frugo ???????
Da ktoś nazwę tych chipsów bo szukam. Muszę gdzieś to dopaść. Można było je jeść non stop.

Gość rozmowa kwalfikacyjna
o i prażynki... Ostatnio w biedronie były jakieś krabowe czy coś takiego.

Gość ania 1983
http://www.zph-anek.pl/produkty/snack3.jpg Takie coś się marzyło i jadło. Albo ziemniaki u babci na piecu kaflowym. I bieda!!!!!!!! Tzn placki ziemniaczane. Wiecie co... ja jednak wolała bym żyć w latach 80 niż teraz. Nie w prlu. Tylko ludzie po prostu byli fajni. 16 latki nie zachodziły w ciąże. Dziewczyny plotły z muliny biżuterie.

Gość dark energy;
"to nie jest nawet sok, tylko napoj owocowy" no i ?

Gość dark energy;
"92 94 rok gdzieś tak" nawet nie wiesz, kiedy się frugo pojawiło :o

Gość topik sponsorowany
Frugo pierwszy raz zagościło na polskim rynku w roku 1996 roku i szybko stało się jednym z najbardziej znanych napojów owocowych. Zainwestowano w jego promocję bardzo dużo środków. Sześć lat później Alima Gerber sprzedała markę firmie Krynica Zdrój. Nowy właściciel zbankrutował a marka zniknęła z rynku. W 2009 roku prawa do Frugo przejął od syndyka Aflofarm. To polska firma, działającą w sektorze „ochrony zdrowia już od ponad dwudziestu lat. Obecnie Aflofarm to trzecia firma w segmencie leków bez recepty, z takimi markami jak: Herbapect, Rutinacea, NeoMag. Czy Aflofarm odkupiła prawa do marki, aby zbudować na jej podstawie kolejny element swojego portfolio? Czy aby odsprzedać prawa do znaków towarowych z zyskiem? Tego firma nie komunikowała. Marka Frugo nie została reaktywowana przez Aflofarm. Po 9 latach nie istnienia na rynku FoodCare zamierza uczynić z Frugo hit rynkowy i sukces finansowy

Gość dark energy;
jest jedna zagadka, kto produkował frugo, które było dostępne do 2010 roku :o

Gość j9ij98j
FoodCare zamierza uczynić z Frugo hit rynkowy i sukces finansowy Najpierw te ich napoije musialyby za czyms smakowac. Pierwszy lepszy sok tymbarku jest o niebo smaczeniejszy.

Gość podająca się zwąpieniu
autorze- to, że Tobie nie smakuje Frugo nie oznacza wcale, że jest niedobre poza tym co...- wypiłeś jedną opcję smakową a opinie wygłaszasz jakbyś był zawodowym degustatorem

Gość zazani
Urodziłam się w '90 i dla mnie Frugo jest kultowe :) Jest też bardzo dobre i smakuje mi kisiel o smaku frugo.

Gość dark energy;
"Marka Frugo nie została reaktywowana przez Aflofarm" albo frugo kupiła jeszcze jakaś firma przed foodcare, albo aflofarm produkował jednak frugo

Zgadzam się z autorem jestem rocznik 82 i doskonale pamiętam za gówniarza Frugo,ale przepadałam za tym napojem,bardzo się zdziwiłam że po tylu latach na nowo udało im się wybić na szczyt:)Myślę że osoby które uważają że Frugo to NOWOŚĆ to grubo się myli:)

Gość dark energy;
ja pamiętam stare frugo w sklepach, ale smaku za bardzo nie, bo mi matka nie pozwalała za bardzo kupować frugo, nie pamiętam, czemu

Gość j9ij98j
no i to jest wlasnie ta promocja - ktos rozpoczyna watek o frugo, bo chodzi wlasnie o to, aby o nim mowic. Pisanie, ze frugo byl kultowy jest smieszne:D

Ja jestem z końca 80 i frugo dobrze pamiętam, dla mnie to jest coś kultowego podobnie jak dumle które uwielbiałam a teraz nigdzie nie moge ich znaleść czy gumy turbo.

ja jestem z 89 i pamietam ze na podworku wszyscy pili frugo i przezywali ze takie pyszne ja nie podzielalam zachwytu jakies pol roku temu kupilam w sklepie z ciekawosci, i hmm, szalu nie ma.

Gość hghjfgffds
jedynie czarne jest dobre