Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nuda dzisiaj

Polecane posty

Gość czckojeb55
poka cycki i nie marudz

Gość brzydkie kobity
często się nudzą, kobito

Gość kwiaty na poddaszu
ano nuda, mi tak jakoś dzisiaj za piątkiem :o

A u mnie upał:O przyjaciółka poszła, obróciłyśmy winko wytrawne i obiadzik:) teraz siedzę cała spocona mimo prysznicu, którego wzięłam 3 min temu....

świętokrzyskie, 30 stopni, słonecznie, żar leje się z nieba. A u Ciebie aż taka zła pogoda jest?

a ja zazdroszczę Tobie, przydałby się deszcz. Kocham lato, ale dzisiejsza aura to już przesada. Każdy chodzi mokry, ruszyć sie nie można. A co u Ciebie słychać?

no ja się nudzę ,od dwóch dni z domu się nie ruszam bo ciągle deszcze .Ale jutro już muszę wyjśc bo zgłupieję .Musze zanieść do krawcowej ciuchy do przerobienia bo nakupowałam a nie mogę nosić .A ty jak żyjesz?

Jakoś pomalutku sobie żyję:) Korzystam z wakacji póki studiów nie ma:D jutro uderzam do Łodzi, a ubrania przerabiasz, bo za duże czy Ci się nie podobają?

no sukienka kornkowa za szeroka a spódniczke kupiłam długą(maxi)z zamiarem skrócenia. Ja za 16 dni lece na wycieczkę i już się nie mogę doczekać..:)

Gość ooooooooooonieeeeee
jeniffer, nie boisz sie leciec w ciazy na wycieczke? Taka podroz szczegolnie latem moze byc niebezpieczna.

Ja w swym asortymencie posiadam jedną spódnicę maxi, w której wystąpiłam raz. Muszę skompletować do niej górę, bo szkoda żeby marnowała się w szafie. A córeczka zdrowa?

córeczka zdrowa ,dziękuję za troskę:) no ja do maxi nie mogę się jakoś przekonac może dlatego że wydaje mi się że jestem jeszcze wyższa(dłuższa) niż normalnie. 12skitzo witaj:)co u ciebie

A u mnie wszystko cudnie :) Co do maxi to widziałam fajną czarną w h&m ale ojciec mnie poganiał i nawet nie przymierzyłam ;c

ja swoją dostałam od mamy w prezencie. Jest biało szara (na przemian takie szerokie, poziome pasy)