Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia54

powiekszenie piersi

Polecane posty

Hej dziewczyny chcialam zapytac czy ktoras z was moze powiekszala sobie biust!Jestem umowiona na konsultacje ale wciaz nurtuje mnie pytanie....a konkretnie musze schudnac jakies 8 kg ,mysle ze przed zabiegiem nie dam rady i zastanawiam sie czy sztuczny biust moze opasc przy stracie 8 kg???

hej, ja powiększałam:) zależy jaki będziesz mieć kształt implantu- anatomiczny czy okrągły? anatomiczny zawsze troszke opada, więc możliwie, że przy wahaniach wagi opadnie bardziej:) "kuleczki" zawsze są sterczące!:)

po za tym, ja sama po zabiegu schudłam jakieś 4 kg (co przy moim 163 cm wzrostu jest dość dużym spadkiem) i z implantami nic się nie działo:) 8 kg to nie dużo, po drugie po operacji będziesz na środkach przeciwbólowych i bez apetytu- więc to normalne, że niemal każda kobieta chudnie po operacji (więcej lub mniej)...

Mysle,ze okrągle konsultacje mam 30.06 a operacje prawdopodobnie 05.07 :) duzo myslalam i czytalam i chcialabym miec bardziej okragle,a nie opadajace :/to super,bo balam sie,ze moze to miec jakis wplyw na cycuszki:)A powiedz mi czy boli bardzo po zabiegu?i jak dlugo dochodzilas do siebie?

hmmm...na prawde powiększasz w lato? wiem, ze przez 2 miesiące od zabiegu nalezy unikać słońca, więc może lepiej przełożyć zabieg na jesień? a ja dochodziłam do siebie bardzo szybko, ale musiałam zamieszkać na jakiś czas z mama- nie można podnosić przez miesiąc rok do góry- niby nic, ale problem nawet z myciem włosów;)))! ja mam okrągłe i chyba zamienie na anatomy:)!

ogólnie zabiegu nigdy nie żałowałam, ból jest naprawdę do zniesienia...efekt bajeczny! teraz myślę o anatomach:) bo zrobiłam sobie kuleczki w wieku 19 lat:) teraz z wiekiem anatomy wydają mi się bardziej eleganckie, hahahaha:)

czekalam na to ponad rok,dlatego nie wazne lato czy nie:)wytrzymam bez slonca:) No to mysle,ze tez dam rade:) w kazdym razie na konsultacji napewno duzo sie dowiem i wtedy ostatecznie zdecyduje jakie wybrac:)Wielkie dzieki za wiadomosc :